bread,bitcoin,bitcoinhaberleri
bread,bitcoin,bitcoinhaberleri

Bread Wallet, uluslarası kredi kartı ile Bitcoin alımını başlattığını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bread Wallet için bu haberi duyurmanın zamanlaması daha iyi olamazdı. Zug merkezli İsviçre Bitcoin cüzdan startup şirketi Bread, uluslararası Bitcoin alımlarını kredi kartı ile kabul etme planlarını açıkladı.

Bread, Kripto para piyasasının en eksik olduğu nokta olan yüksek limitler ile ve Bitcoin alımlarının için aynı gün teslimat olacağı özelliği ile övünmekte. Simplex ile olan ortaklığın bir ürünü olan bu hizmete izin vererek yatırımcıların, ABD bankalarının yaptırımlarına takılmama olanağı sağlıyor.

Break yatırımcılar için yeni bir alternatif oldu

Bread, Bitcoin yatırımcılarının daha kolay yatırım için ellerini kolaylaştırırken, bankalar dahada zorlaştırmaya çalışıyor. JP Morgan Chase, Bank of America, Citigroup ve Lloyd’s son günlerde kredi kartı ile Bitcoin alımını yasaklamıştı. Kripto para alımında, kredi kartı ile alım oldukça yüksek bir seviyede.

Bu arada, şirketin bukararı, alışverişi takip eden şu ahlaka aykırılıkların ortasında müşterinin talebine yanıt olarak geldi.

  • Bir borsada veya çevrimiçi aracılıkta hesabı “doğrulanmış” hale getirmek hantal ve uzun bir süreçtir
  • Yüksek yatırım yapmak ve kazanmak isteyen yatırımcılar için mütevazi günlük limitler
  • Bir banka hesabı alımı ile Bitcoin almanın minimum bir hafta sürmesi

Bu arada Bread uygulaması, yatırımcılara Coinbase’de eksik olan şeyleride veriyor.

  • Aynı gün Bitcoin teslimi
  • Günlük 20.000 Usd ve aylık limitı 50,000 Usd
  • uygulamasında kullanıcı tanımlama işlemi tamamlanmış olup, cihazlar arasında dolaşma ihtiyacı ortadan kaldırılmış ve birden fazla adres kopyalanıp yapıştırılmamıştır.

Borsada ki riskler Bread cüzdanda olmayacak

Cüzdanının belki de en iyi özelliği, gizli anahtarın hesap sahibinin elinde kalması ve benzer şekilde üçüncü bir partinin hizmet sağlayıcısına güvenilmesi ihtiyacını ortadan kaldırması, benzer şekilde merkezdeki blockchain özünde yerleşik bir yaklaşım olmasıdır.

Borsalar, bir alıcı kendi dijital cüzdanına sahip değilse Bitcoin otomatik olarak borsanın cüzdanında tutulur. Coincheck’in yaşadığı gibi, hacklenme durumunda çok riskli bir ortam oluşturur.

Bread açıklamasında şunu dedi:

Müşteri geri dönüşlerini kullanarak, servisleri kullanan müşterilerimize en avantajlı kesinti üretlerini uygulayacağız. 

 

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin