Brave ve BAT, Binance Smart Chain ile güçleri birleştiriyor
Brave ve BAT, Binance Smart Chain ile güçleri birleştiriyor

Brave ve BAT, Binance Smart Chain ile güçleri birleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Brave’deki bir blog gönderisine göre, Brave’nin Basic Attention Token’ı (BAT) artık Binance Smart Chain (BSC) ekosisteminin bir parçası haline geldi.

BAT Binance Smart Chain’de

Brave’e göre, BAT artık BSC’de bir token olarak mevcut. BAT, doğal olarak Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiştir ve bu zincirde dolaşmaya devam etmektedir. Bu haber basitçe, orijinal tokenın eşit değerde BSC tabanlı bir BAT tokenıyla değiştirilebileceği anlamına geliyor.

Bu gelişme, BAT sahiplerinin tokenı Pancake Swap ve Beefy Finance gibi çeşitli BSC tabanlı DeFi uygulamalarıyla kullanmasına izin veriyor. Binance Smart Chain Ekosistem Koordinatörü Xiaoguang Zhang, bu özelliğin “kripto kullanıcılarının BSC ve diğer blok zincirlerindeki DeFi ve Dapps’a erişmeleri için sorunsuz UX’i bir araya getireceğini” ekledi.

Karar, kısmen Ethereum’un yüksek işlem ücretlerinden kaçma ihtiyacından kaynaklanıyor gibi görünüyor. Brave CEO’su Brendan Eich, firmanın Binance Chain’in “düşük işlem ücretleri ve ölçeklenebilirliği” konusunda hevesli olduğunu söylüyor.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin