Brave Browser ile Binance üzerinden ticaret yapmak artık çok kolay
Brave Browser ile Binance üzerinden ticaret yapmak artık çok kolay

Brave Japonya’da popülerleşiyor: Güçlü altcoin’in fiyatı tetiklenebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gizlilik odaklı Brave web tarayıcısı, Japonya’da Android için en çok indirilen web tarayıcısı oldu. Reddit’te yayınlanan son bir yayına göre, bu Brave’ın büyük bir ülkede ilk sırayı ilk kez aldığı durumu yansıtıyor. Brave, gizlilik özellikleri nedeniyle kripto kullanıcıları arasında popüler oldu. Bu aynı zamanda güçlü altcoin Basic Attention Token’i (BAT) etkileyebilir.

Brave Web tarayıcı Japonya’da popülerleşiyor

Japonya’daki Android kullanıcıları akıllı telefonları için Brave web tarayıcısını indiriyor. Firefox ve Opera gibi diğer rakipler zamanla zayıflarken, Brave dünyadaki en saygın web tarayıcılarından biri olmak için güçlü ilerlemeler yapıyor.  Japonya, kripto kabulü, düzenlemesi ve dijital para farkındalığı konusunda en önemli ülkelerden biri. Ayrıca, Japon Yeni, ABD dolarından sonra Bitcoin (BTC) için işlem gören ikinci en büyük para birimi. Bu, yerel halkın kripto para birimleri, nasıl çalıştıkları ve toplumlar için ne kadar önemli olduklarının farkında olduklarını gösteriyor.

Bu aynı zamanda Brave Browser’ı ve dijital para birimini de Basic Attention Token (BAT) etkileyebilir. Brave şu anda bazı ülkelerdeki kullanıcıların izledikleri içerikten ödüller kazanmalarına izin veriyor. İçerik, Brave tarafından onaylanan ve kullanıcılara alakalı bilgiler sağlayan şirketler tarafından sağlanıyor. Bu arada, ödüller ve bilgiler karşılığında bu reklamları almayı tercih edebilir.  Brave ve diğer web tarayıcıları arasındaki temel fark, ilk olarak kişilerin verilerini almalarına izin vermesidir.

Bu gelişme BAT altcoin’ini etkileyebilir

Brave, “iletişim” kategorisinde Japonya’da Android için en çok indirilen 9. uygulamadır. İndirilenler açısından ilk uygulamalar arasında LINE, TownWiFi, Yahoo Mail, Discord, Messenger, Yahoo, KakaoTalk, Skype ve sonunda Brave bulunur. Mozilla Firefox, 533.000 yeni kurulumla 15. sıradaydı. Brave 2 milyon son indirmeyi kaydetti. Buna ek olarak, Ücretsiz Adblocker Tarayıcı 22. sırada yer aldı:

İletişim” kategorisinde en çok indirilen ilk 25 uygulama arasında, en iyi performansa sahip olan uygulamanın Brave olduğunu belirtmekte fayda var.

Gelecekte, tüm Brave ekosisteminin genişlemesine yardımcı olacak daha fazla sayıda BAT kullanıcısı olabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin