Sosyal medya kripto para endüstrisi için ne kadar önemli?
Sosyal medya kripto para endüstrisi için ne kadar önemli?

Brave ile Twitter’da para kazanma dönemi başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chromium tabanlı ücretsiz ve açık kaynaklı bir tarayıcı olan Brave, masaüstü tarayıcı sürümüyle Twitter kullanıcıları için bahşiş hizmeti vermeye başladı. Artık kullanıcılar, ilgi çekici içerik oluşturduklarında merkezi olmayan tarayıcının yerel tokeni olan Basic Attention Token (BAT) ile ödüllendirebilir.

Brave içerik oluşturucularını destekleyecek

Bu özellik, iyi içerik oluşturmayı desteklemeyi ve özel taramayı teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Bu yeni özellik, kripto topluluğunun çoğunu şaşkınlığa uğrattı, çünkü içerik oluşturucularının reklam gelirlerine bağımlılıklarını azaltıyordu. Brave tarayıcıların ve Brave ödüllerinin kullanıcıları, göz atarken ödüller alabilecek ve içerik oluşturucuları destekleyebilecek.

Brave tarafından resmi açıklama Twitter’dan şu şekilde duyuruldu:

Bugün yeni masaüstü tarayıcı sürümü [67.123], Twitter uyarısını veriyor! Brave kullanıcılar, Brave Rewards’u etkinleştirebilir ve her tweet’teki “ipucu” düğmesine tıklayarak @AttentionTen’i doğrudan seçtikleri bir miktar için tweetin yazarına gönderebilirler.

Açık kaynaklı web tarayıcısı, Brave reklamların bulunmadığı bölgelere 100.000 BAT hibesini dağıtacağını bildirdi. Her bir hibe 1 dolara eşittir ve kullanıcılar sadece kabul et düğmesine tıklayarak hibeleri kabul edebilir. Bahşiş özelliği, kripto topluluğundaki birçok kişi tarafından iyi karşılandı. Brave ayrıca, Twitter kullanıcısının içerik oluşturucuya aylık olarak bahşiş vermesini sağlayan bir seçenekle düzenli bir şekilde devretme özelliğini etkinleştirdi.

Brave Rewards bahşişi, YouTube içerik oluşturucuları ve Twitch yayıncıları için zaten etkin hale getirilmişti. Basın açıklamasına göre, Brave yakında Reddit, Vimeo ve GitHub gibi diğer web siteleri için destek seçeneklerini sağlayacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin