Brave Browser, yerleşik kripto cüzdan hizmetini başlatıyor
Brave Browser, yerleşik kripto cüzdan hizmetini başlatıyor

Brave gelirinin yüzde 70’ini BAT ile size verecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Basic Attention Token (BAT) ve Brave tarayıcısının arkasındaki şirket Brave, tarayıcı tabanlı reklam teknolojisini kripto cüzdanınıza bağlıyor, böylece reklam gelirinin %70’ini alabileceksiniz

Brave, kripto ile gelirinin %30’unu kendine alacak

CNET’e göre, bir web sitesinde sıradan reklamcılığı varsayılan olarak engelleyen Brave tarayıcısı, Ocak ayında sistemi etkinleştirenlere yönelik açılan bildirimler olarak görünen reklamları test etmeye başladı.

Eski Mozilla CEO’su Brendan Aychem liderliğindeki Startup Brave, bu testi genişletti; böylece kullanıcılar reklamları gördüklerinde veya tıkladıklarında para alabiliyorlar, ancak test geliştiriciler için hala Brave’in test sürümüyle sınırlı.

Brave, gelirin %30’unu koruyacak ve kullanıcılarına %70 oranında bir kar dağıtacak, ancak Brendan Aycha’ya göre, kullanıcıların beklentilerinin Basic Attention Token’inde ayda 5 dolara kadar kazanabileceği yönde olması gerekiyor

Yakında, BAT kullanıcıları, kripto paralarını, dünyanın dört bir yanındaki otellerde kalmak, restoranlara yemek yemek, seyahatler, özel eğlence programları ve Amazon, Starbucks, Uber, Apple ve diğerleri de dahil olmak üzere önde gelen 250.000’den fazla ulusal markaların hediye kartları karşılığında değiş tokuş edebilecekler.

TAP Network’ün kurucusu ve CEO’su Lin Dye, bu ortaklık hakkında şu açıklamayı yaptı:

Büyük İnternet şirketleri müşteri verilerini kötüye kullanıyor ve TAP Network, tüketicilere kendi verilerini doğrudan kontrol etmelerini ve lider markalardan ödüller almalarını sağlıyor. Tüketici gizliliğini korumak misyonumuzu sürdürmek ve kullanıcıları reklam ekosistemine katılmaları için ödüllendirmek amacıyla Brave ile ortaklık kurmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin