Brave Browser, yerleşik kripto cüzdan hizmetini başlatıyor
Brave Browser, yerleşik kripto cüzdan hizmetini başlatıyor

Brave Browser’dan müjde: BAT tokenleri ile ilgili beklenen özellik eklendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Reklamsız göz atma deneyiminin keyfini hala çıkarabilirsiniz, ancak ayda ekstra 5 dolar kazanma şansınız var. Gizlilik odaklı Brave browser nihayet CNET raporlarına göre çok talep edilen para çekme seçeneğini aktif hale getirdi. Bundan önce, kullanıcıları reklamları izleyerek kazandıkları BAT tokenleri ile yalnızca yayıncılara bahşiş verebiliyorlardı.

Brave browser’dan İki yönlü cüzdan

CNET muhabiri Stephen Shankland, yaklaşık 20 dolar değerinde BAT tokeninin aylık kazanılabileceğini iddia ederek şu açıklamayı yaptı:

Açıkçası, Brave ile bir servet kazanmayacaksınız, ancak yeni tarayıcı, Chrome’dan vazgeçmek için mükemmel bir teşvik sunuyor. YouTube flamalar gibi ödüllendirici içerik oluşturucularının yanı sıra, Brave kullanıcıları artık BAT tokenlerini Uphold kripto para borsasından çekebilirler (bir hesap açmak için kimliğinizi doğrulamanız gerekir).

Yeni özellik şu anda yalnızca Brave tarayıcısının test sürümlerinde bulunmaktadır. Eski Mozilla CTO’su Brendan Eich’in öncülüğünde olan Brave, dijital reklamların düzenini bozma konusunda iddialı bir yolculuğa çıktı. Brave ücretli reklam özelliğini Nisan ayında geri getirdi. Kullanıcıları toplam reklam gelirinin yüzde 70’ini alıyor. Ayrıca, Brave’in ilgi alanınıza yönelik reklamları gizliliğinizi etkilemeden masaüstü bildirimleri biçiminde de gösterir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin