binance block trading
Binance Block Trading ile üst segmente hizmet vermeye hazırlanıyor

Binance Block Trading ile üst segmente hizmet vermeye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Trading, bir OTC (tezgâh üstü piyasa) hizmeti olarak Ocak 2019’da başlatılmıştı. Ancak bu hizmet şu an güncellendi ve bir de Block Trading hizmeti eklendi. Block Trading, 10 BTC’den az olmayacak şekilde ayarlanmış büyük miktarları kripto para ticaretini içerecek. Bundan önce ise Binance Trading daha az miktarda OTC ticareti için kullanılıyordu.

Binance, Block Trading’i kullanan müşterilerin Binance ekibiyle mesajlaşma uygulaması üzerinden iletişime geçebileceklerini dile getiriyor. Bu şekilde birebir müşteri ilişkileri hizmetine kavuşacak olan üst segment müşteriler, Pazar, fiyat uzlaşması ve kripto para ticareti ile ilgili birçok konudan anında iletişime geçebilecekler.

Dünyaca ünlü kripto para borsası platformda listelenen 150 civarında kripto paradan dolayı bu hizmetin piyasada benzersiz olacağını düşünüyor. Ayrıca Block Trading ile henüz işlem çiftleri listelenmemiş kripto paralar arasında ticaret yapmanın mümkün kılınacağı da söyleniyor.

Bunun yanında Binance, en iyi fiyatlandırmaya sahip olacağını iddia ettiği hizmetlerinin dakikalar içinde gerçekleşeceğini taahhüt ediyor.

Günün ön çıkan diğer haberleri…

Block Trading ile hizmet alabilmek için en az 10 BTC gerekiyor

Potansiyel müşterilerin sahip olması gereken şey ise, Binance üzerinde en az 10 BTC’lik portföyleri bulunması ve Telegram veya WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamalarına erişim olan 2. seviye bir doğrulama hesabına sahip olmaları

Öte yandan, bildiğiniz gibi Binance kısa bir süre önce marj işlem platformunu başlattı ve bir vadeli işlem platformunun yakında açılabileceğine dair sinyaller verdi.

Binance Coin’de son durum

Bu hizmetler Binance Coin’in fiyatını etkilememesine rağmen, Binance Coin’in (BNB) fiyat durumundan bahsetmek de yarar var. Son birkaç hafta içinde birçok altcoin BTC karşısında değer kaybederken BNB coin de bunlardan biriydi.22 Haziran’da Tüm Zamanların En Yüksek fiyatı olan 39,27 dolar ulaşan BNB, ardından aşağı yönlü bir trende girdi. Şu an BNB fiyatı 29 dolar bandında işlem görüyor. Genel görünümü ise hala düşüş eğilimli.

Pek çok endüstri profesyoneli bir süredir altcoinlerin yükselme zamanı geldiğini ön görse de son Bitcoin dalgalanması altcoin sezonuna dair umutların biraz daha yitirilmesine neden oldu. Elbette, Bitcoin değerlemesi yavaşça artıyor, ancak Bitcoin’in piyasa hâkimiyetinde henüz bir düşüş yok Bitcoin Pazar payına baktığımızda ise geçtiğimiz günlerde yüzde 65’i görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını kaydettik. An itibarıyla da BTC Pazar payı, yüzde 65’in hemen altında (yüzde 64,6) seyrediyor.

Dahası, Binance Coin’e bakıldığında, bu varlığın kripto para birimi piyasalarında kendi başına “yaşamaya başladığı” açıktır. BNB, Binance’da çok yaygın olarak kullanılan bir kullanım durumunda olduğundan, bir varlık olarak, kendi çizgilerini çizmeye başlıyor. Bitcoin grafiğini takip eden kripto para birimlerinin çoğunluğu gibi değil. Binance, varlıklarının gerekliliğini kanıtladı ve kripto şirketlerinde lider olma (veya olma) yolunda durmadan yol göstermeye devam ediyor.

coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin