Clash and Go ile Ethereum veya Bitcoin kazanabileceksiniz
Clash and Go ile Ethereum veya Bitcoin kazanabileceksiniz

Clash and Go: Blockchain teknolojisiyle desteklenen yeni bir strateji oyunu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2007’den beri uluslararası pazarda oyun geliştiren Ukraynalı bir şirket olan Elyland, son oyunu olan Clash and Go’yu piyasaya sürdü. Clash and Go, artırılmış gerçeklik, strateji ve Blockchain teknolojisini birleştiren bir mobil oyun.

Clash and Go ile Ethereum veya Bitcoin kazanabileceksiniz!

Blockchain teknolojisini artırılmış gerçeklik ve coğrafi konumla birleştirdiğinizde neler kazanıyorsunuz? Bugün piyasaya sunulan Elyland’ın Clash and Go mobil oyununu elde edersiniz. Oyun kendi mobil oyun türünü oluşturmak için artırılmış gerçeklik, şehir kurma stratejileri ve gerçek zamanlı savaşlar ile açık dünya coğrafyasını birleştirir.

Oyun, geleneksel şehir kurma ve kule savunma oyunu modelini alır ve onu siyah dikdörtgenin sınırlarının ötesine genişletir. Oyuncular sokaklarda, parklarda ya da her neyse, gerçek dünyada gerçekte var olan yerel simgeleri yakalamaya çalışırlar. Bu yer işaretlerini kontrol etmek, Ethereum veya Bitcoin’e dönüştürülebilen CGO tokenlerinin akışıyla sonuçlanır. Yani bu, gerçek paranın burada olduğu anlamına geliyor, arkadaşlar ve komşular ciddi bir rekabet seviyesine düşüyorlar.

Clash and Go, gerçek dünyayı sanal dünya ile birleştiriyor

Blockchain, proje için güvenilir bir mekanik motor konumundayken, AR ise projenin en önemli yaşamsal organı kalbidir. Akıllı sözleşmeler, işlemler için en yüksek düzeyde güvenlik ve şeffaflık sağlarken, AR tüm projenin temel bir kavramını oluşturur. Bu devrimci teknolojiler birbirini tamamlar ve ortaya mükemmel bir ürün çıkartır.

Blockchain ve AR oyunculara birlikte oyun oynamasına ve oyun dünyasına geçiş yapmalarına fırsat veriyor. Elyland, Clash and Go’nun oyunların evriminde öncü olarak gerçek dünyayı sanal olarak tek bir oyun alanında birleştiren yeni bir teknoloji olacağını söylüyor.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin