BPG 15 milyon dolarlık ICO'yu hedefliyor
BPG 15 milyon dolarlık ICO'yu hedefliyor

BPG 15 milyon dolarlık ICO’yu hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

06Byte Power Group (BPG), Bir ICO kullanarak ülkenin ilk kript para alışverişini başlatmayı amaçlayan Avustralyalı şirkettir. BPG, düzenleyici baskıya karşı 5 Eylül çarşamba günü planları hakkında yeni bilgiler verdi.

BPG kaygılarını dile getirdi

Avustralya Menkul Kıymetler Borsası’na (ASX) yapılan bir açıklamada BPG, bağış toplama konusundaki ayrıntılar kamuya açık hale geldiği için geçen ay düzenleyiciyle ilgili kaygılarını dile getirdi.

BPG, BPX tokenlerini satmaya başlamasından beri borsada 15 milyon dolar kazanmayı hedefliyordu. Bu sayede kullanıcılar, Binance’a benzer bir şekilde token değeri ile ücret ödemek için tokenları kullanabiliyor.

1 Ağustos’ta, ASX, BPX tokenlerinin Avustralya yasalarına göre menkul kıymetler oluşturup oluşturmadığı da dâhil olmak üzere, gelecekteki işlemlerinin çeşitli yönleriyle ilgili soruları olan yöneticilere yazışmalar gönderdi.

Elde ettiği yasal tavsiye üzerine, BPG çarşamba günü belirsiz mali ürünler olmadıklarını söyledi. Şirket, toplam 17 soruyu ele alan bir yazıda şöyle yazıyor:

BPX token teklifi, bir veya daha fazla menkul kıymet, türev veya başka bir finansal ürün ihraç etme teklifi değildir.

Yanıtlar ayrıca, BPG’nin Avustralya İşlem Raporları ve Analiz Merkezi (AUSTRAC) ile bir raporlama otoritesi olarak kaydolma gerekliliğini ve ayrıca kara para aklama (AML) çerçevesini benimsemeyi ve müşteriyi tanımaya (KYC) uymayı da kabul etti.

Avustralya çalkantılı bir düzenleyici manzaraya sahiptir

Avustralya, geleneksel olarak çoğu vergilendirme açısından kendi çıkarlarına karşı adil olmayan önyargılı olarak değerlendirdiği çalkantılı bir düzenleyici manzaraya sahiptir.

Bununla birlikte ülke, bu yıl Temmuz ayında Çin’in Huobi’si de dâhil olmak üzere çeşitli uluslararası kripto borsa operatörlerinin iç pazara yatırım yaptığını gördü.

 

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin