BP’den büyük hamle, yakıtta kripto para dönemi!
BP’den büyük hamle, yakıtta kripto para dönemi!

BP’den büyük hamle, yakıtta kripto para dönemi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BP’den büyük hamle, yakıtta kripto para dönemi! Enerji devi BP’den bir yöneticinin Çarşamba günü yaptığı açıklamaya göre, ilk para arzını (ICO’lar) gerçekleştiren bir Blockchain girişimleriyle ortaklık yapmayı düşünüyor. Ayrıca proje kapsamında dahili tokenlerin test edildiği de belirtiliyor.

BP’den büyük hamle, artık enerji sektöründe Blockchain kullanılacak

Londra’daki Blockchain Expo’da konuşan BP’nin dijital inovasyon organizasyonu için teknoloji direktörü olan Julian Gray, ortak bir temayı seslendirdi: Finansal olmayan işletmeler belki de finansal hizmetlerdeki muadillerinden daha fazla Blockchain teknolojisinin yeniliklerine açıktır. Julian Gray konuya yönelik şunları söyledi:

Henüz Blockchain teknolojisiyle ilgili bir şey yapmadık. Ama bu, yapamayacağımız anlamına gelmez. Simgeleri içsel olarak kullanarak, değeri aktararak kavramları kanıtladık. BP’nin içindeki kadronun bu konuda çok fazla eğitime ihtiyacı var. Daha önce British Petroleum olarak bilinen şirkette şimdi bir avuç dolusu insan var. Açık tipte blokajların sadece “hacker bölgesi” olmadığı anlaşılıyor.

BP, ICO projelerine katılmayı planlıyor

Julian Gray, kendi inovasyon departmanını sağlam bir şekilde finanse ederken, ICO rotasına giren diğer kişilerle çalışmaya açık olduğunu belirtti ve sözlerine şunları ekledi:

Bu işi yapan insanlarla işbirliği yapar mıyız? Evet, yaparız diye düşünüyorum. Şu anda değil ama ileride yapsak şaşırmam.

Hogan Lovells hukuk bürosunun ortağı olan Lewis Cohen,  BP gibi bir şirketten bir yetkilinin bunları söylemesinin önemli olduğunu belirtiyor.

“ICO’lar bir sahtekarlığın ürünü değildir.”

Finansal hizmetler endüstrisi, ICO’lar ya da Blockchain teknolojisi ile ilgili her şeye karşı çok fazla direnç gösterse de, bu geniş bir girişim dünyasında söz konusu değil. Lewis Cohen, oyuncuların inovasyonu finanse etmek için token rotasına daha uygun bulduklarını söyledi ve sözlerine şunları ekledi:

Bu teknoloji kapıdan çıktı ve açıkça bir yere gidiyor. Bir noktada onunla buluşacağız.

Panelden sonra konuşan Julian Gray şunları söyledi:

Uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum. Ayrıca birçok insandan duyduğumuz gibi ICO’ların sahtekarlık olduğuna dair görüşe inanmıyorum. Ancak bunun benim görüşüm olduğunu ve şuan BP’nin görüşü olmadığını da belirtmek isterim.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin