Boston College açıkladı:
Boston College açıkladı: "ICO yapan girişimlerin yarısından çoğu başarısız."

Boston College: “Çoğu ICO’nun ömrü maksimum dört ay.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Boston College tarafından 2.390 ICO üzerinde yürütülen bir çalışma, kripto projelerinin yarısından fazlasının, token satışları üzerinden para toplamasının dört ay içinde yok olduğunu ortaya çıkardı.

Boston College: “Başarı oranı yüzde elliden az.”

Mayıs ayından önce tamamlanan 2.390’dan fazla ICO ile bir araştırma yapan Boston College’daki iki araştırmacı birtakım bulgular ortaya koydu. Çalışma, şirketlerin yaklaşık %56’sının, ICO’dan sonraki dört ay içinde ortadan kalktığını açığa çıkardı.

Girişimlerin hayati statülerine karar vermek için Hugo Benedetti ve Leonard Kostovetsky, şirketin resmi Twitter hesabındaki tweetlerin yoğunluğunu da analiz etti. Bu girişimlerin sadece %44,2’sinin, token satışlarının son gününden 120 gün sonra hayatta kalmayı başardıkları sonucuna vardı.

“Geri dönüşe bakmak yanlış.”

Bloomberg’le yaptığı bir telefon röportajında Kostovetsky, ilk satışta token satışlarından elde edilen paraların satılmasının en güvenli yatırım stratejisi olduğunu söyledi. Araştırmasına göre, tüm yatırımcıların paralarını ilk 6 ayda satmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Kostovetsky:

İnsanlar genellikle geri dönüşlere bakarlar ve bunun büyük bir şey olduğunu söylerler, fakat biz finansta, geri dönüşün risk için bir tazminat olduğunu öğretiriz. Henüz inşa edilmemiş, henüz katılımı olmayan platformlardaki bahisler bunlar. Çok fazla risk var. ICO’ların çoğu başarısız.

Araştırma bulgularını doğrulayan Coinopsy, sayısının 1.000’den fazla tokene ulaştığından bahseden, başarısız olan tokenlerin bir listesini yayınladı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

MyEtherWallet kullanıcıları dikkat! MEW’da güvenlik açığı ortaya çıktı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin