featured
Bosch

Bosch Group VC, IOTA’e dev bir yatırım gerçekleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Her iki şirkete de yakın kaynaklara göre, Robert Bosch Venture Capital GmbH (RBVC) IOTA‘e önemli bir yatırım yaptı. Bu yatırım, Robert Bosch VC için Dağıtılmış Muhafaza Teknolojisi’nde bir ilk anlamına geliyor.

Son dönemde astronomik büyüme rakamlarıyla karşımıza çıkan “Nesnelerin İnterneti’nin (IoT) para birimi IOTA’in piyasa değeri, Kasım ayı sonlarında şirketin Data Marketplace’i piyasaya sürülmesinin ardından %400’lük büyümeyle kripto para birimleri arasında dördüncü sıraya yerleşti.

Robert Bosch VC’ye göre Tangle teknolojisi bir şaheser

RBVC Ortağı Dr. Hongquan Jiang, yatırıma ek olarak IOTA Vakfı’nın danışmanlık kuruluna katılacak. RBVC grubunun özellikle ilgisini çeken IOTA’in “Tangle” teknolojisi, IoT üzerindeki makinelerin iletişim kurmasını ve işlem yapmasını sağlayan Blockchain protokolünün bir çeşit genelleştirilmesi.

Yatırımdan bahseden Dr. Jiang şunları söyledi:

Bir yıldan uzun bir süredir IOTA ekibi ile çalışıyoruz. IOTA’in yenilikçi “Tangle” teknolojisi hakkında çok heyecanlıyım. [Tangle], potansiyel olarak IoT alanındaki makinadan-makineye iletişim, güvenlik ve ödeme işlemleri için standart temel teknoloji haline gelebilir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin