19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?
19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?

Borsalardaki Ethereum hacmi rekor kırdı! ETH ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Borsalarda tutulan Ethereum miktarının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı bildirildi. Mevcut veri mart ortasındaki çöküşten bile daha büyük sayılara tekabül ediyor.

Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi, BTC çiftine karşı yaklaşık 850 gündür ayı piyasasında. Analistler bazı zincir üstü verilerin önümüzdeki haftalarda daha fazla zayıflık görüleceği hususunda sinyaller verdiğini iddia ediyor.

Bitcoin yatırımcıları varlıklarını uzun vadeli bir yatırım olarak görüyor

Bitcoin yatırımcıları son birkaç aydır varlıklarını kripto para borsalarından çekme eğilimine girdi ancak Ethereum’da işler tamamen farklı görünüyor. Bu durum BTC yatırımcılarının varlıklarını birer uzun vadeli yatırım olarak gördüğünü gösteriyor.

Ancak borsalardaki toplam Ethereum hacmi tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Yatırımcılar sıcak cüzdanlarına 12 Mart sonrasında yaklaşık 132 bin ETH ekledi.

Veri odaklı analist Ceteris Paribus, yayımladığı son tweet’inde bu konuyu ele aldı ve metriğin son zamanlarda gördüğü büyümeyi gösteren bir grafik sundu.

ETH bakiyeleri tüm zamanların en yüksek seviyelerinde ve Kara Perşembe’den bu yana 132 bin ETH (~26M) yükseldi.

Aynı dönemde, Bitcoin’in borsalardaki hacmi 3 milyar dolar azaldı ve bir yıl önce görülen en düşük borsa hacmine geriledi.

Ethereum fiyatı oynak bir döneme girebilir

Yatırımcıların ETH varlıklarını her geçen gün borsalara daha çok taşıyor olması muhtemelen varlıklarını satmaya veya ticaret yapmaya hazırlanmalarından kaynaklanıyor. Bu eğilim, yatırımcıların tokenlerini borsalarda tutarak ticarete daha yatkın olabilmeleri nedeniyle Ethereum’u büyük volatilite görmeye eğilimli hale getirebilir.

Bu eğilim yakın zamanda tersine dönmezse, kripto para biriminin kısa vadeli fiyat eylemi için de ciddi bir işaret olabilir.

Şu anda piyasa değeriyle ikinci sırada yer alan Ethereum’un fiyatı son 24 saat içinde %0,8 arttı.

cryptoslate

 

Dünyaca ünlü ekonomi yazarından Bitcoin, altın ve gümüş tahminleri!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin