featured

Shibarium heyecanı artıyor: BONE, yüzde 25’lik rallisi ile hafta sonunun yıldızı oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki meme coin’lerden bir tanesi olan Bone ShibaSwap (BONE), son 24 saatte %5,6 oranında bir artış kaydederek 1,74 dolara yükseldi.

Kripto para piyasası şu anda çeşitli şekillerde büyüyor, ancak Shiba Inu (SHIB) ekosisteminin token’ları şu anda gözle görülür şekilde olumlu bir seyir izliyor. BONE fiyatındaki son hareket, meme coin’in net bir yükseliş trendinde olduğuna işaret ediyor. Gözde meme coin, son 7 gün içinde ise %25’ten fazla artarak piyasadaki en iyi performans gösteren token’lardan bir tanesi olmayı başardı.

Bone Shibaswap’ın fiyatı son aylarda önemli bir iyileşme kaydetti. Mart ayından bu yana en yüksek nokta olan 1,7410 dolara ulaşmasının ardından, başlangıçtaki karamsar beklentilerin birçoğunu yok etti.

BONE

BONE sağlam performans gösteriyor

Bitcoin ve Ethereum’un fiyatı sabitlenirken BONE, Haziran’daki düşük seviyelerinden bu yana %130’dan fazla arttı.

Bu hareket, Shibarium lansmanının ana ağ sürümünün dönüştürücü bir çağın başlangıcı olacağı inancından kaynaklanıyor.

Lansman zaman çizelgesi daha önce açıklandığından beri topluluk üyeleri, özellikle BONE token’ının rolünü vurgulayarak bu etkinliğe özel bir önem atfediyor.

Bu coşku, Shibarium’un lansmanının genel manzara üzerindeki potansiyel etkisi ve bu bağlamda BONE token’ının özel önemi tarafından körükleniyor.

Kripto borsası fikri, kripto alanındaki en önemli fikirlerden biridir. Kripto para birimlerinin doğal bir değeri olmadığından, alınabilecekleri ve satılabilecekleri bir pazara sahip olmaları fiyatlarını belirlemede yardımcı olur.

Bu fikir, merkezi borsalar (CEX’ler), merkezi olmayan borsalar veya DEX’ler ile ilgili olası sorunları çözmek için geliştirildi. İnsanlar, merkezi bir otoritenin listelenebileceğini ve listelenemeyeceğini söylediği şeylerle sınırlı olmak yerine, istedikleri herhangi bir kripto para birimi ile piyasa tarafından belirlenen bir fiyat ile ticaret yapabilirler.

ShibaSwap, mevcut birçok merkezi olmayan borsadan biridir ve Ethereum (ETH) ağı üzerine kurulmuştur. BONE token’ı ise bu ekosistemin omurgası olarak hizmet eder. 2021 yılında Shiba Inu (SHIB) kripto para biriminin arkasındaki ekip tarafından kurulmuştur.

Shibarium lansmanı token fiyatını artırdı

Shibarium’un yaklaşan gelişi, BONE token’ının yükselişinin arkasındaki ana sebeptir. Başlangıç ​​olarak Shibarium, Shiba Inu ve ShibaSwap’in çalışma şeklini değiştirmeyi amaçlayan yakında çıkacak bir Layer-2 ağıdır.

Bu arada geçen hafta BONE, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dahil olmak üzere piyasadaki en iyi performans gösterenleri geride bıraktı. Meme coin’in fiyatı son tırmanış sayesinde yaklaşık beş aydır ilk kez 1,6 doların üzerine çıktı.

NewsBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin