Bomba iddia! EOS 2018 sonunda 30 doların üzerine çıkacak
Bomba iddia! EOS 2018 sonunda 30 doların üzerine çıkacak

Bomba iddia! EOS 2018 sonunda 30 doların üzerine çıkabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain platformu EOS 2018 sonunda 30 doların üzerine çıkabilir.

MainNet’in piyasaya sürülmesinden sonra yaşanan tartışmalara rağmen, EOS’un yıl sonunda 30 doların üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. EOS’taki değişimlerin ETH’nin geçen sene içinde yaşadıklarına benzer olduğunu belirten uzmanlar, ETH’nin altı ay içinde% 2500’ün üzerinde büyüdüğünü, benzer bir durumun EOS için de gerçekleşeceğini savundu.

Çün hükümetine göre EOS 2018 yılının bir numaralı kripto parası

Ethereum World News’a göre, 2017’nin Ocak ayında 10 dolar olan ve Temmuz başında 285 dolara yükselen ETH’ye benzer bir durum EOS için de yaşanabilir. Bu tahminin en büyük sebebi Çin hükümetinin EOS’u NEO ve ETHinin önün koyarak bir numaralı kripto para birimi olarak göstermesi.

EOS için destekleyici sebepler

Bir başka sebep de EOS’un platform yaratıcısı Block.one’ın Mainnet lansmanından sadece birkaç hafta sonra iç tüzüğünü değiştirmesi olarak gösterilmekte. Son olarak, Bitcoin’in son zamanlardaki olumlu performansı nedeniyle kripto pazarındaki olumlu duyarlılık da EOS’un değerinin artmasına katkı sağlayacaktır.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Çin hükümeti kripto para sıralaması yayımladı: İlk sırada EOS var

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin