Gizlilik odaklı kripto paralara Bittrex darbesi! Monero, ZCash ve Dash’in iki haftası kaldı
Gizlilik odaklı kripto paralara Bittrex darbesi! Monero, ZCash ve Dash’in iki haftası kaldı

Bölgesel delist kararı portföyünüze zarar verebilir: Bittrex 32 kripto paraya erişimi kaldırılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD merkezli kripto para birimi borsası Bittrex, 7 Haziran’da yaptığı açıklamaya göre, QTUM ve STORJ dahil olmak üzere 32 dijital varlığın erişimini kaldıracak.

Bittrex kuralları e-posta ile iletecek

Karar 21 Haziran’dan itibaren yürürlüğe girecek; Tüm müşteriler yeni kurallarla e-posta bildirimleri ile ulaşacak. Şirket tarafından şu açıklama yapıldı:

ABD Müşterilerine, Bittrex’ten, bu değişiklikle ilgili olarak etkilenen tokenler/paralar ile neler yapabilecekleri ve yapamayacakları konusunda rehberlik sağlayan bir e-posta gönderilecektir.

Yani, Bittrex’in ABD’li müşterileri söz konusu tokenleri takas edemeyecekler, ancak para birimlerini çekebilecek veya uluslararası düzeyde borsalar tarafından desteklendikleri sürece Bittrex hesaplarında saklayabilecekler. Bölgesel delist olacak kripto paralar ise şunlardır:

ADTOKEN (ADT), HYPERSPACE (HMP), BİTBAY (BAY), BLOCKMANSON CREDİTPROTOCOL (BCPT), BLOCKNET (BLOCK), BLOCK PARTY (BOXX), CMT, DİSTRİCTOX (DNT), DATA (DTA), ENJİN COİN (ENJ), FACTOM (FCT), FOLDİNGCOİN (FLDC), GOCHAİN (GO), GİFTO (GTO), HYDRO (HYDRO), IHT REAL ESTATEPROTOCOL (IHT), ION (ION), CRED (LBA), MAİNFRAME (MFT), MOBİUS (MOBI), NOLİMİTCOİN (NLC2), NUMERAİRE (NMR), PROPY (PRO), PATİENTORY (PTOY), QUANTUM RESİDENT LEDGER (QRL), QTUM (QTUM), REFERUM (RFR), STORJ (STORJ), STORM (STORM), SWARM CİTY (SWT), XEL (XEL) VE INK PROTOCOL (XNK)

Benzer bir uygulamayı Binance Borsası’da yapmış ve ABD dahil olmak üzere 29 ülkeden gelen kullanıcılara borsaya erişimi engelleme kararını açıklamıştı. ABD merkezli uzaklaşma kararları yakın zamanda olabilecek bir denetim ve yaptırımdan borsaların önlem aldığını düşündürmektedir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin