BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Piyasa, Bitcoin'in ne yapacağını merak ediyor
Trefis şirketi, Bitcoin fiyat tahminini yüzde 17 oranında düşürdü

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Piyasa, Bitcoin’in ne yapacağını merak ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen hafta sonunda, Bitcoin ve diğer büyük altcoin’ler önemli kayıplar yaşadı. Bir hafta önce, ilk kripto para biriminin oranı 8.700 dolar civarındaydı, ancak raporlama döneminde 1.000 dolardan fazla düşerek 7.400 dolara düştü. Böylece, son yedi gün içinde Bitcoin fiyatta %11’den fazlasını kaybetti ve market hacmi 135 milyar dolara düştü. Piyasa şimdi pür dikkat Bitcoin’i izliyor düşüş devam edecek mi? Yoksa yeni dip oluştu mu? işte BTC, ETH, XRP fiyat tahmini…

CoinMarketCap tarafından en iyi paralar

CoinMarketCap – en iyi kripto paralar

Diğer önde gelen altcoin’lerin çoğu, Tron ve EOS’un en fazla düştüğü kırmızı bölgede bulunuyor, neredeyse %20 oranında tüm altcoin’ler kaybetmiş gözüküyor. Kripto para birimi piyasasının toplam kapitalizasyonu haftaya 275 milyar dolar ile başlarken şimdi 244.5 milyar dolara geriledi.

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini

BTC/USD

Bitcoin haziran ayında dip bulmaya çalışıyor. Son 7 günde oranı %10’dan daha fazla azaldı. Ancak, 19 Haziran’daki Bitcoin vadeli işlemlerinin CBOE’den çıkarılmasınedeniyle fiyatların daha da düşmesi beklenebilir .

BTC / USD grafiği

TradingView BTC/USD grafiği

Beklenenin aksine düşüş 7.800 dolarda durmadı ve şu an bulunduğu yerdeki alıntılar 7.700 doların altına düştü. Birkaç gün önce Bitcoin potansiyel geri dönüş için bazı belirtiler gösterdi. Ancak bugün, teklifler aşağı doğru bakıyor. Temel olarak, MACD göstergesi 7 Haziran’dan bu yana yükselişe geçti ve kısa vadede eğilimi değiştirmeyecek. Bu bağlamda, düzeltme 7.500 ABD Dolarına ulaşılana kadar devam edebilir.  

BTC’nin fiyatı yazım sırasında 7.705 dolardan işlem görüyor.

ETH/USD

Önde gelen altcoinin fiyatı BTC’den bile daha hızlı düşüyor. Mevcut oranı son güne göre %3 civarında düştü.

Tradingh tarafından ETH / USD grafiği

TradingView ETH/USD grafiği

Ethereum yükseliş beklentilerini boşa çıkardı ve fiyatı 240 doların altına düştü. Ancak, ETH, BTC’den daha fazla pozisyon kaybettiğinden, daha hızlı iyileşebilir. Saatlik grafikte, RSI gösterge hattı yukarıya bakıyor ve boğaların artan etkisini teyit ediyor. Bununla birlikte, satıcılar hala alıcılara hâkim ve 243 dolar seviyesi bir eğilim değişikliği için potansiyel bir atılımdır.

ETH’nin fiyatı yazım sırasında 236,07 dolardan işlem görüyor.

XRP/USD

Ripple ilk 3 kripto para arasında en büyük kaybeden olmaya devam ediyor; oranı son 24 saatte neredeyse %5 azaldı. Teknik faktörlerin yanı sıra, fiyat düşüşü hacker saldırısından kaynaklanmış olabilir. 23.2 milyon XRP tokeni (yaklaşık 9.6 milyon dolar) GateHub servisinden çalındı.

XRP / USD grafiği

TradingView XRP/USD grafiği

Saatlik grafikte, Ripple, Haziran ayında dip seviyesini buldu. Bu oran yazın ilk ayında en düşük endeks olan 0,38 doların altına düştü. Kısa vadeli senaryoda, fiyatın 0,4150 dolardan en yakın direnç seviyesine geri dönmesi muhtemeldir. Dolayısıyla, böyle bir ifade, çizgileri yukarı doğru hareket eden MACD göstergesiyle desteklenir.

XRP’nin fiyatı, yazım sırasında 0.3904 dolardan işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin