Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?
Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?

İşte bugün boğaya binen altcoinler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz 24 saatte aşırı yükselişe geçen IOTA (MIOTA), VeChain (VET) ve Ontology (ONT) gibi altcoinler ile haftaya yükseliş ile başlıyoruz. CoinMarketCap verilerine göre, en büyük yirmi kripto para birimi arasında 24 saat içerisinde en büyük kazanan IOTA oldu ve %16 oranında artış yaşadı.

Haftaya yükseliş eğilimi ile başlayan altcoinler

IOTA (MIOTA) fiyat gelişimi

Yazım sırasında MIOTA 1,7 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0,613 dolar seviyesinde işlem görüyor. Kripto para biriminin kayda değer fiyat artışları, 56,7 milyon dolara yükselen piyasa hacmine yansıyor. IOTA geçtiğimiz hafta Trinity Desktop Beta cüzdanı ve Japon çokuluslu BT ekipmanı ve servis şirketi Fujitsu’nın IOTA tokenini yeni protokol standardı olarak kullanıma sunmaya hazırlanmasıyla iyi bir hafta geçirdi. Başlangıçta bir mobil sürüm olarak başlatılan cüzdan, masa üstüne adapte olmak için genişletildi. Cüzdan, kullanıcı deneyimini daha sorunsuz ve etkili hale getirmeyi amaçlayan ek özelliklerle donatıldı.

IOTA fiyat grafiği
IOTA fiyat grafiği

Girişim “Fujitsu” ile birlikte oluşturulacak Sanayi 4.0. Fujitsu Endüstri 4.0 Yetkinlik Merkezi’nin program yöneticisi Leopold Sternberg, projenin temel amacının birlikte oluşturulduğunu belirtti. Proje üç temel fayda; şeffaflık, veri güvenliğine ve IOTA’nın ‘kriptografik olarak güvenli bir birleşik hakikat kaynağı’ rolünü oynayacağı veri güvenliğine sahip. Leopold Sternberg, açıklamalarına şunları ekliyor:

Yenilikçi teknolojiyi müşterilerle birlikte geliştirmek ve birlikte yaratmak istiyoruz.

VeChain (VET) fiyat gelişimi

VeChain (VET), fiyat dalgalanmasında baskın olan bir başka kripto para ve %12 oranında artış gördü. Kripto para, 914,53 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0,016 dolardan işlem görüyor. Uzmanlara göre VeChain fiyatındaki artış, VeChain MainNet lansmanı, şirketin cüzdan tahliyesi ve VeChain token takası gibi son gelişmelerden kaynaklanıyor.

VeChain fiyat grafiği
VeChain fiyat grafiği

VeChain, Internet of Things hedefleyen bir Blockchain platformu ve kripto para birimi. Akıllı sözleşmeler ve tedarik zinciri yönetimi odaklı VeChain (VET) tokeninin fiyatı, geçtiğimiz günlerde Nasdaq’ın resmi internet sitesinde VeChain ile ilgili yayınlanan bir içerikten dolayı yüzde 60’ın üzerine çıktı.

Ontology (ONT) fiyat gelişimi

Boğa zaferinin tadını çıkaran altcoinler arasında bulunan Ontology, %13 oranında arttı. Kripto para şu anda 461 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 2,52 dolardan işlem görüyor. Ontology’nin 24 saatlik pazar hacmi, geçtiğimiz hafta piyasa kapanmadan önceki değerinden küçük bir sıçrama yaparak 119 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Ontology fiyat grafiği
Ontology fiyat grafiği

Ontology (ONT), geçtiğimiz günlerde en son OWallet sürümleri olan 0.8.3/0.8.4’ü yayımladığını Twitter’dan duyurdu. Yeni güncelleme token takasını destekleyecek. Ayrıca Ontology bir denetim firması olan NCC Group ve sağlık temelli bir kamu Blockchain’i olan ALLIVE ile işbirliği yaptı. Ontology, NCC Group ile özellikle Ontology (ONT) Blockchain kod açıklarını ve güvenlik açıklarını gözden geçirmesi için ortaklık kurdu. Ayrıca, ALLIVE ve Ontology, merkezi olmayan bir sağlık ekosistemi, akıllı Blockchain ağı ve merkezi olmayan uygulamalar (dApps) geliştirecek.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin