XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 27 Ağustos fiyat görünümü: XRP yükselişi devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 27 Ağustos fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP hafta sonunu düşük bir hacimde ve yatay hareketler ile tamamladı.
  • XRP’de görülen bu yatay hareketler fiyatın yükselme yönlü momentum toplamasına yardımcı oldu.
  • XRP an itibarıyla sağlam bir yükseliş hareketi göstererek fiyatını 0,33 dolar seviyesine taşımayı başarıyor.

XRP son 24 saatlik fiyat hareketlerinde yazımız yayına hazırlanırken dolar karşısında yüzde 2,56 oranında değer kazanırken Bitcoin karşısında yüzde 1,07 değerlendiğini görüyoruz.

XRP 27 Ağustos fiyat hareketleri

XRP/USD paritesi geçen haftanın ortasında başladığı kanal hareketlerini 27 Ağustos sabah seansında sonlandırdığı görülüyor. 0,3230 seviyelerinden yükselişe geçen XRP saatlik grafikteki 100 HO seviyesini geçtikten sonra 2 saatlik zaman diliminde gösterdiği performans ile 200 HO seviyesini de hızlı geçerek fiyatını 0,33 dolar seviyesinde kadar taşıdı.

Avrupa işlem saatlerinin açılması ile kripto piyasasına yüksek bir fon girişi olması XRP’nin de işlem hacminin artışına neden oldu.  Yüksek işlem hacimlerinin alıcı yönlü olması dikkat çekerken, XRP fiyatının 0,33 dolar seviyelerine oturması yükselişin devamı için oldukça kritiktir.

Aksi halde yaşanabilecek bir geri dönüş, XRP’nin tekrardan 100 HO dinamik destek seviyesi olan 0,3230 dolara kadar inmesine neden olabilir. Fakat sabah saatlerinde görülen iki yükseliş mumum düzeltme gelse dahi kısıtlı olabileceği ve yükselişin devam edebileceği sinyali veriyor.

XRP için önemli teknik göstergeler

Sabah seansında görülen yükselişe hızlı tepki veren MACD saatlik görünümde olumlu sinyaller verirken, Stokastik osilatörün kripto paranın aşırı alımda olduğuna işaret ettiğini görüyoruz. Dalgalı bir seyir izleyeceğe benzeyen RSI ise şu an 66 seviyesinde bulunuyor. Tren gücü ise CCI’ya göre oldukça yüksek olup, 206 seviyelerini işaret ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin