Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin'ler büyük ralli için hazırlanıyor.”
Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin'ler büyük ralli için hazırlanıyor.”

Boğalar kızgın: ”Bitcoin 10 kat güçlenerek geri dönecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

YouTube’da 200.000’e yakın abonesi bulunan popüler bir kripto para birimi analisti ve eğitimcisi olan Ivan On Tech, yeni bir Bitcoin ve kripto para birimi boğa piyasası olacağından son derece emin. Belarus doğumlu programcı, tarihsel performansa dayanarak, ‘on kat daha güçlü’ bir boğa piyasası olacağına dair spekülasyonlar yapıyor.

Bitcoin geçen yıl balon olarak görüldü

BloxLive TV’ye verdiği röportajda, Ivan On Tech, teknik açıdan kripto alanının her zamankinden daha güçlü olduğunu açıklıyor. Ivan, “Fakat genel duyarlılık elbette oldukça olumsuzdur” diye itiraf ediyor ve şunları ekliyor:

Geçen yıl birçok gizemli proje gördük. Birkaç dolandırıcılık gördük, geçen yıl gördüğümüz balonun içinde çok fazla insanın yaralandığını gördük. Bu arada, yeni teknolojiler için ortak olan budur. İnternette görüyorsunuz, trenlerde görüyorsunuz, yeni bir teknoloji varken her zaman bir kabarcık oluyor, çünkü insanlar açgözlü ve heyecanlı ve kolay para kazanmak istiyorlar.

Birçok insan hayal kırıklığına uğradı

Ancak Ivan, bu son balonun olumsuz tarafının birçok insanı hayal kırıklığına uğrattığını düşünüyor ve görüşlerini şu şekilde paylaşıyor:

Çünkü geçen yıl bir baloncumuz vardı, birçok insan zarar gördü ve birçok insan geleneksel sektörlerden disapointed oldu. Blockchain alanı içinde gerçekten bir şeyler denemek ve yapmak isteyen yöneticiler, şirketlerini daha fazla Blockchain benzeri bir yönde ilerletmek istedi. Bir şeyler yapmak istediler, denediler ve ne kadar delilik olduğunu gördüler. Çünkü geçen yıl gerçekten vahşi bir batıydı.

Ancak, her ayı piyasasında olduğu gibi, bu hafta da Bitcoin’in 5 bin dolara yaklaştı ve piyasa yeniden dengelenerek yeşile döndü. Ivan, “Temellere bakarak, duyguların değişmesi sadece zaman meselesi” diyerek şunları ekliyor:

 2013’ten beri Bitcoin’de bulundum ve her zaman bir boğa piyasası ve ayı piyasası döngüsü var. Ve her ayı piyasasından sonra, on kat daha güçlü bir boğa piyasası görüyoruz. Bence bu sadece bir zaman meselesi, insanların ne zaman geri döneceğini, yeni insanların ne zaman katılacağını zaman gösterecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin