Ripple CEO’sunda çarpıcı XRP ve Bitcoin açıklaması
Ripple CEO’sunda çarpıcı XRP ve Bitcoin açıklaması

2019, Ripple ve XRP yılı olabilir… İşte Ripple CEO’suna göre bunun nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mevcut tablolara baktığımızda, 2019 yılının kripto para piyasaları yükseliş ihtimalinin yüksek olduğu görülüyor. En büyük kripto paralar sıralamasında Ether’den sonra 3. Sıra yer alan XRP ise olası bir boğa piyasasında önemli sıçrama potansiyeline sahip üst düzey kripto paralardan biri olarak görülüyor.

Ayrıca, XRP’nin yakın geçmişteki performansı ile zaman zaman Ethereum’u geride bırakıp en büyük altcoin olduğu gerçeği potansiyeli olduğu gerçeğinin en büyük kanıtını oluşturuyor.

Devamlı artan işbirlikleri

Tüm gelişmelerden de anlaşılacağı gibi, XRP, kuruluşundan beri teknoloji pazarını şaşırtmış olan büyük ve yenilikçi bir Blockchain şirketi Ripple ile olan ilişkisi nedeniyle pazarda oldukça göz önünde bulunuyor. Bunun yanında XRP’yi üreten şirket olan Ripple, XRP’nin hedeflenen merkezsiz yapısı nedeniyle kripto paranın tam kontrolüne sahip olmadığını her fırsatta açıklamaya devam ediyor.

Nihayetinde, Ripple özellikle xRapid ve xCurrent gibi çeşitli ödeme çözümlerinden yararlanmak isteyen finansal kuruluşlar tarafından olumlu karşılandı.

XRP değer kazanıyor

Öyle gözüküyor ki piyasaların XRP’ye karşı bir zaafı bulunuyor. Geride bıraktığımız haftada görülen mini rallinin Bitcoin’in 5.000 doları test eden dalgalanmasından güç alırken, XRP, piyasaya dair ipucunu oldukça iyi almış görünüyor. Son 48 saat içinde kripto para yaklaşık yüzde 7 oranında arttı. Piyasa spekülasyonlarına göre bu eğilim bir süre daha devam edebilir.

Brad Garlinghouse: “Kripto paraların yüzde 99’u hayatta kalmayı başaramayacak”

Bununla birlikte, şu anda Coinmarketcap’te listelenen binlerce kripto parada uzun vadede sadece bir avuç kadarının hayatta kalacağına dair yaygın bir görüş söz konusu. Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse da bu görüşü benimseyenler arasında. Brad, son “2019 FinTech Ideas Festival” etkinliği sırasında PayPal’ın CEO’su Dan Schulman’a da bu görüşlerini aktardı.

Brad, bu savını pazardaki kripto paraların çoğunun spesifik kullanım durumlarına hizmet etmediğini ve sistemlerinde likidite bulunmadığını belirterek destekliyor. Aslında, Brad’e göre, pazardaki kripto paraların yaklaşık yüzde 99’u uzun vadede ayakta kalmayı başaramayacak. Bununla birlikte, mevcut işbirlikleri ve çalışmalar devam ederken, XRP zaten çeşitli kullanım durumlarıyla piyasada kendini iyi bir şekilde konumlandırmış durumda.

zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin