featured

Boğalar bu altcoin’de devreye girdi! Yüzde 28’lik bir yükseliş her an başlayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olsan MATIC, değerinin %10’undan fazlasını kaybettikten sonra biraz toparlanmaya başladı. MATIC fiyatı, 1 doların hemen üzerinde boğalar tarafından desteklenmeye başladı. Bu hareket şimdilik yalnızca satış hareketlerini dengelemeye yetti.

Polygon (MATIC) fiyatı hafta sonu 1 dolar seviyesine doğru riskli bir düşüş yaşadı. Cumartesi günü bir geri dönüş olacağı beklenmesine rağmen, yatırımcılar bunun yerine dolardaki güç sıkışmasının devam ettiğini ve riskli varlıklara sırt çevrildiğini gördüler. Bununla birlikte, Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı satım bölgesine düştüğü ve ayıların gücünü yavaştan kaybetmesiyle birlikte pazar günü geri dönüş hareketleri tetikledi. Bunun sonucunda da altcoin’in fiyatı 1,31 dolara kadar yükseldi.

MATIC fiyatı, değerin %28’ini geri kazanacak

Poligon fiyatı geçen hafta büyük oranlarda düşüş yaşadıktan sonra nihayet pazar günü bir geri dönüş yaşadı. Hafta sonu boyunca kripto para birimlerinin düşüş yaşamasıyla birlikte MATIC fiyatı da cumartesi günü %10 oranında değer kaybetti.

altcoin MATIC grafik

Altcoin’in fiyatı, 1 dolar seviyesinin nispeten düşük olması sebebiyle en son temmuz ayında görülen seviyelere gerilemiş oldu. Bunun sonucunda fiyatın ayılara teslim olduğu görülebilir.

Boğaları RSI da desteklediği için ve yükseliş için gerekli olan zemini de sağladığı için şimdi MATIC için bir geri dönüş zamanı.  1,18 dolar seviyesinin başarılı bir şekilde kırılması ile birlikte %28 oranında bir yükseliş gerçekleşebilir. Böylece altcoin’in fiyatı 1,31 dolara kadar yükselebilir.

Aşağı yönlü risk, üç büyük merkez bankasının para politikalarını daha da sıkılaştırma olasılığının ortaya çıkmasıyla birlikte yine hareketli bir haftadan geliyor. Bu, yatırım koşullarının azaldığı ve daha az çekici hale geldiği anlamına gelir.

Yatırımcılar yüksek riskli varlıklardan uzaklaştıkça kripto para birimlerinde bir rüzgar tetiklenebilir. Bunun sonucunda da MATIC fiyatı 1 doların altına düşebilir. 0,96 doların aşağı yönlü kırılmasının ardından altcoin fiyatı %40’ın üzerinde bir düşüş yaşayarak 0,62 dolara gerileyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin