featured

Boğalar güçlü, bu 3 altcoin sonunda yatırımcıların yüzünü güldürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki son çöküşün ardından yatırımcıların korkusu da büyüdü. Bitcoin’in yanı sıra altcoin’ler de bu düşüşü takip etti. Bitcoin Cash ve Cosmos, 1 Mayıs’ta birkaç ayın en düşük seviyelerini işaretledi.

Öte yandan Tron, kritik direnç noktasından bir düşüş yaşamıştı. Son 24 saat içinde çift haneli kazançlar kaydettikten sonra bu noktaları desteğe çevirdi.

Bitcoin Cash (BCH)

Altcoin’in fiyatı, ocak ayında 387 doların altına düştükten sonra, yaklaşık dört ay boyunca 260 dolar civarında işlem gördü. Böylece önceki boğa koşusu, uzun vadeli tavan seviyesi olan 387 dolardan beklenen bir U dönüşü gördü.

Altcoin BCH grafik

Bu tersine dönüş, 1 Mayıs tarihinde iki ayın en düşük seviyesine doğru bir düşüşe neden olan %31,57’lik bir değer kaybının yolunu açtı. Düşüşe rağmen, alıcılar uzun vadeli trend çizgisi direncini anlık desteğe çevirdi.

Büyük düşüşün ardından gelen son toparlanma altcoin’in gün içinde %5 oranında yükselmesine olanak sağladı. Boğaların, kaybolan kısa vadeli avantajlarını geri kazanmak için 20 EMA seviyesinin üzerinde bir kapanışa ihtiyacı vardı.

Bu yazının yazıldığı sırada BCH, 285,9 dolardan işlem görüyor. Teknik göstergelerden RSI’nın son hareketleri satış baskısında bir kolaylık olduğunu gösteriyor. Ancak son iki gündeki yüksek zirveleri, gizli bir düşüş ayrışması için bir kapı açtı.

Tron (TRX)

Alıcılar fiyatı 1 Mayıs tarihinde altcoin’in üç aylık trend çizgisi desteğinin üzerine çıkararak artan enerjilerini ortaya çıkardılar. Alıcılar nisan ayının en düşük seviyelerinden toparlanırken, Kontrol Noktasını ve sonunda %38,2 ve %50 Fibonacci seviyelerini yakalamak için yeterli baskı oluşturdular.

İlginç bir şekilde, bu yazının yazıldığı sıradaki ralli gün içerisinde şimdiden %18’in üzerinde bir kazanç elde etti. Bu nedenle, boğalar 0,073 dolar seviyesine meydan okumaya çalışıyor. Bununla birlikte TRX fiyatını 20, 50 ve 200 EMA seviyelerinin üzerine çıkarmaya çalışıyor.

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin, 0,07315 dolardan işlem görüyor. RSI aşırı alım noktasına yaklaşırken 24 saatlik hızlı bir büyüme gördü. Ayrıca CMF, sıfır işaretinin üzerine atlayarak yükselişi işaret ediyor. Direnç noktasının altındaki herhangi bir kapanış, grafiklerde durgun bir aşama yaşanmasına neden olabilir.

Cosmos (ATOM)

Daha uzun bir zaman diliminde, boğalar sonunda daha yüksek dipler oluşturmayı başardı. Ancak son satış aşaması, ATOM’un 1 Mayıs’ta sekiz ayın en düşük seviyesine ulaşana kadar değerinin yaklaşık %31,4’ünü kaybetmesine neden oldu.

17 dolarlık taban bazı satın alma hareketlerini yeniden canlandırdığından, boğalar 20 EMA’nın yeniden test edilmesini isteyebilir. Bu yazının yazıldığı sırada altcoin, 18,26 dolardan işlem görüyor. 20 EMA seviyesinin üzerinde bir kesin kapanış, altcoin’i önümüzdeki günlerde 19 dolar seviyesinin üzerine kadar çıkarabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin