featured

Grafikteki boğa sapması bu altcoin’in rallisini destekliyor! Kritik direnç kırılabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan HBAR, 0,056 dolarda bulunan destek noktasından yukarı yönlü bir dönüş ile çift dipli bir desen oluşumuna işaret ediyor. Ayrıca, bu yükseliş modeli piyasa tabanında oldukça iyi biliniyor. Boyun çizgisinde bulunan direnç noktasının kırılması ile güçlü bir yükseliş rallisi destekleniyor.

HBAR, bu yazının yazıldığı sırada 0,065 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin fiyatının 0,064 dolarda bulunan direnç noktasından bir çıkış yaptığı söylenebilir. Bu gelişme, alıcıları 0,0844 dolardaki boyun çizgisi direncine doğru bir boğa koşusu için teşvik etmelidir.

altcoin HBAR

Çift dip ve onun kırılma noktası olarak hareket eden 0,0844 dolarlık direnç noktası, toparlanma rallisini daha da güçlendirebilir.

20 ila 50 günlük EMA seviyeleri arasındaki potansiyel bir geçiş, yükseliş teorisini teşvik ediyor.

HBAR için gün içi işlem hacmi 24,5 milyon dolardır. Bu da %37’lik bir kazanç elde edildiği anlamına geliyor.

Ağustos ayının başından Eylül ayına kadar, altcoin’in fiyatı, 0,56 dolarlık kritik destek noktasına düşüşle bir düzeltme aşamasına tanık oldu. Böylece düşüş hareketi, 50 ve 100 günlük EMA seviyelerinin etkisi altında bir ay içinde fiyatı %33,6 oranında düşürdü.

Bununla birlikte, 0,56 dolarda artan satın alma baskısı, düşüşü hemen tersine çevirdi. Bu da 20 günlük EMA’nın üzerine bir sıçrama ile sonuçlandı. Şu anda, toparlanma %16’lık bir fiyat rallisine işaret ediyor. Bunun sonucunda da altcoin’in günlük grafiğinde bir çift dip formasyonu oluşma olasılığı korunuyor.

Bu modelin etkisi altında, alıcılar bunu tamamlamak için HBAR fiyatını %30 oranında artırabilir. Bununla birlikte, bu potansiyel ralli 0,7 dolar, 0,75 dolar ve 0,8 dolar seviyelerinde engellerle karşılaşabilir. Bu seviyelerin her birinden bir kırılma, yükseliş formasyonunun tamamlanması için küçük bir onay sunacaktır.

Sürekli alımla birlikte yatırımcılar, 0,844 dolarlık boyun çizgisinden yukarı yönlü bir kırılma bekleyebilirler. Ayrıca alıcılar, %31’lik bir artış için hareket ederek, rallinin 0,11 dolarda bulunan genel direnç noktasına ulaşmasını bekleyebilirler.

Öte yandan, alıcılar 0,084 dolarda bulunan direnç noktasını kıramazsa olası bir geri dönüş, yükseliş teorisini zayıflatacaktır. Bunun sonucunda da altcoin’in yatay hareketi uzayabilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

RSI: Yükselen RSI günlük eğimi, çift dip formasyonunda bir yükseliş farklılığı sergiliyor. Böylece yükseliş eğiliminin devam etme olasılığını 0,084 dolara kadar destekliyor.

EMA’lar: Toparlanma rallisi 50 günlük EMA’yı geçtiğinden, 100 günlük EMA’ya atlama olasılığı arttı. Ayrıca, ihlal edilen 20 ve 50 günlük EMA seviyeleri fiyat için potansiyel destek sunabilir.

HBAR için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,07 dolar ve 0,077 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,064 dolar ve 0,058 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin