BNB fiyatı ne olacak?

BNB, satış baskısından sıyrılarak yükselişe geçiyor, göstergeler yukarı yönlü momentumu gözlüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberBNB, son yedi günde %8,19’luk bir artış yaşadıktan sonra sürekli olarak yükseliş bölgesinde işlem görüyor. Ancak, Binance coin 24 saat içinde %1,12 düştü ve basın saatine göre $243,62 fiyat seviyesinde işlem görüyor. Ayrıca, işlem hacmi $348,412,112 olarak değerlendiriliyor ve son birkaç günde %11,09 düşüş yaşadı. Binance coinin bu yavaş düşüşü hafta boyunca devam edecek mi? Yoksa tüccarlar bu hafif düşüşü bir fırsat olarak mı görecekler?

BNB Grafikleri,Fiyatı ne olacak?

 

BNB/USDT grafiğine baktığımızda, mum grafiklerinin mevcut seyri onu Bollinger Bandının üst yarısına doğru yönlendirebilir. Bu genellikle çoğu tüccar tarafından yükseliş trendi bölgesi olarak kabul edilir. Mum grafikleri Bollinger Bandının alt yarısına, yani aşırı satım bölgesine dokunduğundan dolayı Binance coin’in fiyat düzeltmesiyle karşılaşması mümkündür.

BNB grafiği

Ancak, mum grafiklerinin Bollinger Bandının alt yarısında kalmaya devam etme olasılığı da vardır çünkü Bollinger Band Width (BBW) göstergesi yüksek volatilite piyasasının yakında sona erebileceğini işaret etmektedir.

Grafikler ayrıca BNB’nin daha önce benzer bir durum yaşadığını gösteriyor. Geçen yıl Haziran ayında, BNB aşırı satım bölgesine girdiğinde, yüksek volatiliteye sahip piyasada trendin tersine döndüğünü ve Bollinger Bandının üst yarısına sıçradığını gözlemledik. Tüccarların piyasaya girmeden önce onay beklemeleri gerekmektedir.

Daha detaylı bir inceleme sonucunda, RSI ve RVGI göstergeleri, BNB’nin bu hafta yükseliş eğilimi yaşayabileceğini doğrulamaktadır. Örneğin, RSI değeri 30’un altında ve aşırı satım bölgesindeyken boğa geçişi gözlendi. RSI, boğa geçişi oluşturarak aşırı satım bölgesinin tehlikelerinden kurtuldu.

RVGI göstergesi de boğa geçişi oluşturdu ve yukarı yönlü hareketine devam etti, bu da RSI’nın boğa sinyalini destekledi. Dahası, boğa hareketi BNB’yi 200MA’nın ötesine geçirebilir. Eğer mum grafikleri 200MA’nın ötesine geçerse, Binance coinin Direnç seviyesine ulaşma olasılığı yüksek olabilir.

Sonuç olarak, göstergeler, Binance coin’in hafif bir düşüşten sonra bu hafta yükseliş eğilimi yaşayabileceğini doğruluyor.

coinedition.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin