featured

BNB, piyasadaki olumsuz havaya rağmen sakin kalmayı başardı: Boğalar harekete geçebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Binance Coin (BNB) fiyat hareketi bugün oldukça durgundu.

Bugün piyasanın çoğunluğu kırmızı bölgede olduğu için ayıların yeniden oyuna döndüğünü söyleyebiliriz.

BNB

Ancak BNB fiyatı, son 24 saat içinde nerdeyse hiç değişmedi.

BNB fiyat analizi:

Saatlik grafikte, Binance Coin (BNB) fiyatı yakın zamanda oluşan yerel direnç olan 238,1 dolar seviyesinin yakınında işlem görüyor. Günlük mum bu seviyenin üzerine kapanırsa, başlayacak olan yukarı yönlü hareket 239 dolara kadar devam edebilir.

Teknik açıdan bakıldığında bugünkü hafif yükseliş, günlük zaman dilimindeki genel pozisyonu etkilemedi. Böylece hacim düşmeye devam etti. Bu da ne boğaların ne de ayıların henüz inisiyatifi ele geçirmediği anlamına geliyor.

Sonuç olarak, 236 dolar ile 240 dolar aralığında devam eden yatay hareket, hafta sonuna kadar en olası senaryodur.

Fiyat destek ve dirençten uzak olduğu için günlük grafikte BTC’ye karşı benzer bir tablo görülebilir. Yatırımcılar, ancak oran olarak en yakın ara bölge olan 0,0082’nin üzerine sabitlenirse olası bir yukarı hareket hakkında düşünmeye başlayabilir.

BNB, bu yazının yazıldığı sırada ise 238,1 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin