Enflasyon sonrasında Bitcoin ve kripto varlıklar ne durumda?

Enflasyon sonrasında Bitcoin ve kripto varlıklar ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Perşembe günü ABD, Eylül ayına ait TÜFE verilerini açıkladı. Kripto pazarında büyük bir düşüşe yol açtı. Bitcoin ve kripto piyasası, çöküşün resmini son birkaç gündür gösterdi. Ancak haftanın son iş gününde her şey yeniden değişti.

BTC fiyatının 18.000 dolara kadar düşmesi tedirginlik oluşturdu. Ancak Bitcoin çabuk toparlanırken altcoin’ler daha fazla ezildi. Bununla birlikte, zincir içi veri sağlayıcı Santiment, borsalardaki Long ve Short oran 3 haftanın en yüksek seviyesine dokunduğundan BTC fiyatı yükselmeye başladı. Veri sağlayıcı şunları kaydetti:

“Yatırımcılar enflasyon haberleri patlak verdiği için Bitcoin ve kripto varlıklar yoğun bir şekilde açığa çıkardı. BTC, 3 haftalık en yüksek Long ve Short döviz kuru oranına ulaştığında, fiyatlar rotayı tersine çevirdi ve yükselmeye başladı. Kriptoya karşı yapılan birçok bahis tasfiye edildi. Fiyatlar, kalabalığın en az beklentisine doğru hareket eder.”

Bitcoin ve kripto varlıklar yeniden dönüş yapmak istiyor

Önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin, 18.250 dolarlık üçlü dip destek seviyesinden toparlandı. %3,79 kazançla 19.807,93 dolardan işlem gördü. Benzer şekilde Ethereum, son 24 saatte yaklaşık %3,28 oranında bir artıştan sonra, 1.300 doların (psikolojik seviye) üzerinde işlem görerek keskin bir geri dönüş yaşıyor.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin