featured

BNB Chain Greenfield ana ağını başlattı: BNB yükseliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haziran ayında, zincir içi bilgi platformu Nansen, Binance Chain’i en büyük akıllı sözleşme blok zinciri olarak kabul etti. Bu, zincirin Tron, Solana ve Ethereum’u geçerek o dönemde en fazla sayıda aktif adrese sahip olmasının ardından gerçekleşti.

Ancak Greenfield Mainnet’in 17 Ekim’de halka açılmasının ardından BNB Chain’in şartları zorlamadığı görülüyor. Greenfield Mainnet, kullanıcıların BNB Chain üzerindeki verileriyle etkileşim biçimlerini dönüştürmek için kullanıcı haklarını, kova oluşturmayı ve dosya silmeyi yöneten depolama odaklı bir blok zinciridir.

Projenin X üzerindeki resmi duyurusuna göre Greenfield, Testnet aşamasındayken bir dizi kilometre taşı kaydetti. Kaydedilen önemli dönüm noktalarından biri, 150.000 cüzdan adresi arasında gerçekleşen 200.000 işlemdi. Bu kayıt, geliştirme sırasında etkileyici bir ağ faaliyeti olduğunu ima ediyordu.

Greenfield Mainnet lansmanı ağ için doğru yönde atılmış bir adım gibi görünse de Binance Coin fiyat hareketini çok az etkiledi. Yazı yazıldığı sırada coin 213 dolardan el değiştirdi.

BNB’nin fiyat hareketindeki güç

Eylül ayından bu yana 205 dolar destek seviyesi Binance coin 200 doların altına düşmesini engellemekte etkili oldu. Dahası boğalar bu bölgeyi sürekli olarak savundu ve altconin son yedi günde yüzde 3,18’lik bir artışla yeşile dönmesiyle destek inkâr edilemez bir şekilde etkili oldu.

Hafif kazançlara rağmen BNB’nin 214 dolara sıçraması reddedildiği için boğalar için sahil henüz net değildi. Göreceli Güç Endeksi’nden (RSI) gelen göstergelere dayanarak BNB geçen hafta olduğundan daha yükseğe çıkabilir.

Basın saatine göre RSI 52,74 seviyesindeydi. Bu, iyi bir alım momentumunun işaretidir. Gösterge 60,00 yönünde yükselirse altcoin yakında 225 dolara kadar yükselebilir.

BNB

Altcoin fiyat hareketinden uzakta BNB Chain Greenfield Mainnet’in kullanım alanlarını daha da genişletti. Blockchain, 17 Ekim’de yayınladığı bir blog yazısında veri depolama ağının web siteleri, uygulamalar ve yapay zeka veri kümeleri için merkezi olmayan barındırma ve paylaşımda rol oynadığını belirtti.

BNB Chain’de Kıdemli Çözüm Mimarı olan Arnaud Bauer de gelişmeyle ilgili yorumda bulundu. Bauer’e göre Greenfield, normal merkezi veri depolama platformlarından çok daha fazlasını sunuyor: “Merkezi tekliflerden farklı olarak BNB Greenfield, kullanıcılara verileri üzerinde kontrol yetkisi vererek ihlal ve veri kaybı riskini azaltıyor.”

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin