featured

Binance Coin (BNB) fiyatı bir geri dönüşe hazırlanıyor olabilir: Binance sorunları ve teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin (BNB) fiyatı, birkaç farklı sebepten dolayı düşüyor. Bu nedenlerden bir tanesi, kripto para piyasasındaki ayıların baskınlığı iken, asıl neden en büyük kripto para borsası Binance’in karşı karşıya olduğu sorunlardır.

Binance Coin Nedir, Ne İşe Yarar ve BNB Ne Zaman Çıktı? | BTCHaber

Cuma günkü gözde altcoin, satışlardan oldukça fazla etkilendi. Fiyat zaten Ağustos başında 248 dolardan 215 dolara düşmüştü. Daha sonra ise piyasadaki kötü gidişat nedeniyle yılın en düşük seviyesi olan 204 dolara geriledi.

Son rapora göre, Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı (DoJ), ülkenin Rusya’ya yönelik yaptırımlarını ihlal ettiği iddiasıyla Changpeng Zhao (CZ) liderliğindeki şirket hakkında başka bir soruşturma başlattı.

BNB fiyatı ABD Adalet Bakanlığı soruşturmasına rağmen toparlanmaya çalışıyor

Binance, dünyanın dört bir yanındaki düzenleyicilerin tartışmaları ve soruşturmalarına ilk kez maruz kalmıyor. Ancak her seferinde bu durum, BNB fiyatını olumsuz yönde etkiliyor. ABD Adalet Bakanlığı, Ukrayna’nın işgali nedeniyle 2022’de Rusya’ya uygulanan yaptırımların ardından Binance’in ülkedeki faaliyetlerine yeniden başladığını savunuyor.

Dışarıdan derlenen ve WSJ raporunda paylaşılan verilere göre Binance, Russia Rubble’da önemli bir ticaret hacmine sahip. Ara katmanlar, müşterilerin Rusya’daki yaptırım uygulanan bankalardan fonlarını Binance bakiyelerine aktarmalarına olanak tanıyor. Binance ayrıca halihazırda Batı tarafından kara listeye alınmış bankaları içeren eşler arası ticaret faaliyetlerini de destekliyor.

Binance, bir sözcü aracılığıyla borsanın küresel kurallara uyduğunu ve yaptırımlar uyguladığını ve bu nedenle Rusya’da veya başka yerlerde hiçbir bankayla hiçbir ilişkisi olmadığını söyleyerek pozisyonunu savundu.

Bu arada BNB %3 oranında bir artışın ardından 216 dolara yükseldi. Bu son hareket, piyasadaki yatırımcıları bir miktar heveslendirdi.  204 dolar seviyesindeki destek noktasından bu ani toparlanma, Binance Pay’in Brezilya’da temassız kripto ödemelerini desteklemeye başlamasıyla ilişkilendirilebilir.

Binance Pay, BNB, ETH ve BTC dahil 70’ten fazla kripto para birimini destekler ve kullanıcılar için sıfır işlem ücreti sunar. Artık Brezilya’da bulunan uygun maliyetli ödeme deneyimi, satıcıların yerel Brezilya Reali veya kripto para birimi cinsinden para almayı seçerek esnekliğin keyfini çıkarmasına olanak tanıyor.

Dört saatlik grafik, V şekilli bir formasyon içinde toparlanma momentumunun arttığını gösteriyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) gibi göstergeler, boğaların toparlanmayı sürdürmek için harekete geçebileceği olumlu bir görünüme sahip.

BNB

Yükseliş görünümünü daha da doğrulayan Göreceli Güç Endeksi (RSI), bu hafta başlarında aşırı satış bölgesine dalmış olmasına rağmen şu anda nötr bölgede bulunuyor. 215 dolardaki destek noktasının tutulması durumunda BNB fiyatı yükselişe geçebilir.

Fibonacci geri çekilme seviyeleri, 204 dolardan 230 dolara olası %61,8’lik bir toparlanmanın sinyalini veriyor. Ancak yatırımcılar kârlarını %38,2 Fibo’dan yani 220 dolar seviyesinden almaya başlayabilirler.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin