Bluzelle BLZ nedir?

Bluzelle BLZ nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para haber – Bluzelle BLZ nedir? Bluzelle, yaratıcı ekonomi için merkezi olmayan bir depolama ağıdır.

Bluzelle BLZ nedir?

Bluzelle yüksek güvenlik, eşsiz kullanılabilirlik sunar ve sansüre karşı dayanıklıdır. İster sanatçı, müzisyen, bilim insanı, yayıncı veya geliştirici olun, Bluzelle tüm yaratıcıların fikri mülkiyetlerini korur. Bluzelle veri depolama, dosya depolama, oracle ve daha fazlasıdır. NFT’ler ve DeFi için özeldir.

Bluzelle’in temel ürünlerinin tümü verilerle ilgilidir ve Tendermint Blockchain tarafından desteklenmektedir:

Bluzelle DB – yazılım geliştiricilerin bilgi depolaması için merkezi olmayan bir veritabanı

Bluzelle Oracles – Defi uygulamaları için yüksek hız ve yüksek güvenlik sağlayan gerçek anlamda merkezi olmayan bir fiyatlandırma oracle’ı (Genel olarak, “oracle” kelimesi “geleceği öngören veya kehanet eden kişi veya varlık” anlamında kullanılabilir. Bu bağlamda, öngörüleri veya tavsiyeleriyle bilinen bir kaynağı ifade eder.)

Bluzelle Staking – BLZ sahiplerinin şu anda tokenlerini stake edebilecekleri ve depolama ve fiyatlandırma verileri sağladıkları için ödüller kazanabilecekleri yer.

Bluzelle’in Kurucuları Kimlerdir?

Pavel Bains ve Neeraj Murarka, blockchain ve DeFi alanındaki parçalanmış veri bağlantısını ele almak için Bluzelle’i kurdu. Hem Pavel hem de Neeraj, büyük küresel oyuncularla çalışma konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahip kapsamlı teknolojik deneyime sahiptir.

Pavel daha önce DreamWorks, Warner Bros ve daha fazlası tarafından beğenilen eserlerin dikkatini çeken dijital bir kitap platformu olan Storypanda’nın kurucu ortağı olmuştur. Finansal konularda derin bir anlayışa sahip olan Pavel, Disney’de GM ve CFO rollerini aktif olarak yönetti ve 4 kıtada on milyonlarca dolarlık bütçeleri idare etti. Neeraj, Google, IBM, Hewlett Packard, Lufthansa ve Thales Avionics gibi küresel oyuncularla çalışan 20 yıllık geniş deneyime sahip bir mühendis ve bilgisayar sistemleri mimarıdır.

Bluzelle ekibi üyeleri Disney, Sony, Google, Lufthansa, Electronic Arts için çalışmıştır. Dünya Ekonomik Forumu tarafından Teknoloji Öncüsü Ödülü’ne layık görülmüş ve Forrester tarafından Asya’daki en iyi blok zinciri tedarikçisi olarak seçilmiştir. Ekibi Singapur ve Vancouver (Kanada) olmak üzere iki yerde bulunmaktadır. Bluzelle, NGC, Hashed, KR1 ve Kenetic gibi endüstri fonları tarafından desteklenmektedir.

Bluzelle’i Benzersiz Kılan Nedir?

BluzelleNet, 10.000 TPS’lik bir Proof-of-Stake ağı olarak tüm ekosisteme güç sağlar. Doğrulayıcı olmak, minimum teknik bilgi ile kolay bir süreç olacak şekilde tasarlanmıştır. Vizyon, dünyadaki en kullanılabilir ve güvenli veritabanını sağlamak için birlikte çalışan on binlerce düğümden oluşan bir ağa sahip olmaktır. Bluzelle, bilgisayar sabit disklerinden video oyun konsollarına ve cep telefonlarına kadar her cihazın bir düğüm haline gelmesini istiyor. Doğrulayıcı olmak istemeyenler görevlerini başka bir doğrulayıcıya devrederek herkesin ağın bir parçası olmasını ve ücret üretmesini sağlayabilir.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Bluzelle BLZ nedir yazısı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin