Bitcoin yatırımcı tabanı gitgide alevleniyor: Fiyat artacak mı?
Bitcoin yatırımcı tabanı gitgide alevleniyor: Fiyat artacak mı?

Bloomberg uzmanı: Bitcoin bir sonraki parabolik döngünün başlangıcında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EToro ticaret platformu baş analisti Mati Greenspan, 17 Mayıs Cuma günü Bloomberg’e canlı yayında katıldı ve Bitcoin fiyatlarındaki son yükseliş nedenini ve daha sonra gerçekleşen düzeltmeyi değerlendirdi.

Bir sonraki parabolik döngü başlamak üzere

Greenspan, Bitcoin’in fiyatının ardışık parabolik döngülerden geçtiğine inanıyor. Ayrıca Mati, 2018 boyunca Bitcoin’in 20.000 dolar ATH’sinden yüzde 85 değer kaybettiğini gören yatırımcıların geri dönüş için hazırlandığını söylüyor.

Uzman, piyasanın şu anda toplumun yakın zamanda tanık olacağı yeni bir yükselişe başlamak üzere olduğunu düşünüyor. Bugün Bitcoin fiyatlarındaki gerilemenin bu sürecin doğal bir parçası olduğunu açıkladı.

Kitlesel benimsenme

Analist, ana akım medyadan çıkan olumlu haber makalelerinin olmamasına rağmen, Blockchain ve kriptonun çeşitli endüstrilerdeki devler tarafından yaygın olarak kabul edilmeye devam edildiğini ve bunun da Bitcoin’in kitlesel benimsenmesinin eşiğinde olduğunu gösterdiğini söyledi.

Örnek olarak, Greenspan, müşterilerinin kişisel verilerini güvence altına almak için Bitcoin’in Blockchain’ini kullanmak üzere olan Microsoft’tan bahsetti. Ayrıca, Flexa uygulaması aracılığıyla müşterilerin ödeme yaparken Bitcoin’lerini kasada fiat’a çevirmesine izin verecek olan Starbucks, Whole Foods ve diğer devler hakkındaki son haberleri de hatırlattı.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin