Top 4 kripto paraya genel bakış: Ayılar mücadelede önde gözüküyor
Top 4 kripto paraya genel bakış: Ayılar mücadelede önde gözüküyor

Bloomberg, Kripto piyasasının sağlam coinlerini belirledi. Aralarında favori coininiz var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg, uzun süredir güçlü bir fiyat hareketi gösteren kripto paraları haber yaptı. Piyasaların öncü finans kuruluşlarından Bloomberg, kazandıran ve kaybettiren kripto paraları derledi.

Bitcoin her zamanki gibi kazandıranlar arasında

Makalede, Bitcoin, EOS ve Binance Coin, sürekli olarak “güçlü fiyat hareketi” sergileyen sağlam kripto paralar olarak gösteriliyor.Kripto kralı açıkça piyasanın rotasını belirliyor.Ancak sadece EOS ve BNB altcoinlerinin Aralık 2017’den bu yana yeni ATH’ye ulaşmayı başarabilen iki coin olduğu düşünülürse inanılmaz derecede başarılı projeler olduklarını söyleyebiliriz. BNB, 2019 boyunca en iyi performans gösteren kripto para unvanını sürdürüyor.

Bloomberg sürpriz yapan altcoinlere de yer verdi

Blockchain’de dikkat çekmeyi başaran diğer altcoinlere gelince meşhur Bitcoin Cash forku Bitcoin SV ilk göze çarpan altcoin. Ünlü kurucusu Craig Wright’ın başrolde olduğu bazı tartışmalara rağmen, son zamanlarda CMC’nin en iyi 10 listesinde yer almasını sağlan iki büyük sıçrayış yaşadı.

Basic Attention Token, Brave tarayıcı kullanıcı tabanını büyüttüğü için de önemli performans gösteren altcoinler arasında.

Büyük hayal kırıklığına neden olan altcoinler

Bu arada, Ripple’in XRP’si ve Stellar Lumens, bu yılın en büyük kaybedenler seçildi. Çünkü 2019 rallisi sırasında BTC’ye karşı güçlü duramayarak Pazar sermayelerini koruyamadılar. Bu coinler sınır ötesi ödemelerin iyileştirilmesi için çok fazla vaatte bulunurken, kazanımları diğer ilk on coine göre oldukça düşük kaldı.

Ancak, XRP’ye gelince, tokenin teknik olarak çok güçlü olduğu göz önüne alındığında kısa vadede işler değişebilir.

Aralık 2018, Ethereum, Litecoin ve Tron’u oldukça fazla etkiledi. BTC dip seviyesine ulaştığında bu coinler daha da düşük seviyeleri gördü.

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin