Bitcoin fiyatı dibi görürken hash rate sabit kaldı: BTC toparlanabilecek mi?
Bitcoin fiyatı dibi görürken hash rate sabit kaldı: BTC toparlanabilecek mi?

Bitcoin yeni bir rekora imza attı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 28 Haziran’da bir saatte %6’dan fazla artarak bir ralli düzenledi. Kripto paranın fiyatı 10.300 dolardan 11.375 dolara yükseldi. Bitcoin, Binance Coin (BNB) ve Litecoin (LTC) gibi altcoinlerin fiyatlarını da yükseltti. Bitcoin 24 saatlik işlem hacminde ATH’yi bildirmesinin ardından yeni bir kilometre taşına ulaştı.

Bitcoin işlem hacminde yeni bir rekor kırdı

Kripto topluluğunun önde gelen savunucusu Misha Lederman,  28 Haziran’da tweet attı:

Bitcoin sadece 24 saatlik işlem hacminde yeni bir rekor kırdı: 42 milyar dolar. 2017-18 boğa koşusu sırasında kaydedilen en yüksek miktar ise 24 milyar dolardır. Piyasaya giren yeni parayla parabolik yükseliş daha başlamadı.  Long Bitcoin. Long Blockchain.

Kaynak: Twitter

Bununla birlikte, daha fazla araştırma yapıldıktan sonra, 24 saatlik işlem hacmi açısından BTC için yeni ATH’nin CoinMarketCap’a göre kaydedilen en yüksek rakam olan 46 milyar dolar olduğu belirtildi. Bitcoin önceki yolculuğunu yeniden izlemeye başladığında, analistler Bitcoin rallisini altcoinlerin üstleneceğini inanıyor. Bununla birlikte, tecrübeli bir analist olan Peter Brandt bunun olamayacağına inanıyor. 

Kaynak: CoinMarketCap

Analistlere göre, kral kripto para geçmiş bir kalıbı takip ediyor

Ancak bazı analistler kral kripto paranın geçmiş bir kalıbı takip ettiğinden emin ve Luke Martin’e göre eğilim, kripto paranın 8.400 dolar değerinde olduğu Haziran ayının başındakiyle aynı:

Önceki direnç -> yükseliş -> çöküş -> geri dönüş ve daha yüksek trend.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin