En popüler kripto analisti Bitcoin'in 6k seviyesi ve sonrası hakkında görüş bildiriyor
Bitcoin 450 dolardan fazla arttı! BTC yeni direnç seviyelerini test edilebilir

Bloomberg analisti: “Bitcoin aşırı satımda kısa süreli ralli gelebilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg’ten son zamanlarda yayınlanan bir raporda, Bitcoin’in mevcut seviyelerine tutunduktan sonra bu fiyat seviyelerinden daha yüksek seviyelere çıkabileceğini iddia etti.

Bir kaç teknik önlem alındığını belirten Olga Kharif, en başta gelen kripto para olan BTC’nin “kısa vadeli bir ralli için toplandığını” kaydettiğini belirtti. Kharif, mevcut salınımın GTI Global Strength Teknik Göstergesinin nasıl kullanıldığını gösterdiğini açıkladı. Bitcoin için güçlü bir varlık işlemi görmekte olup, aşırı satım seviyelerine yaklaştığını, Aralık ayında ortasındaki 3,200 doların altına düştüğü için BTC’nin en düşük seviyesi (GTI) olan 35,6’da olduğunu belirtti.

Kharif daha sonra göstergenin, BTC’nin Aralık ayındaki çılgınca eylemde bulunduğu bir kısa vadede 3.000 ila 3.100 dolar arasında net bir destek olduğunu gösterdiğini açıkladı.

Başka bir gösterge olan trendleri tanımlamaya ve öne çıkarmaya yardımcı olan GRI VERA Trend Sinyalleri, BTC’nin kısa süreli bir sıçrama için daha düşük bir “VERA band limitini” ihlal ettiğini iddia ederek yükselişe girebileceğini gösteriyor.

Bu aşırı satım analizi, Changpeng “CZ” Zhao’nun son yorumlarına ilginç bir şekilde benziyor. Daha önce bildirildiği üzere, Binance genel müdürü Singapur’daki Binance Blockchain Week’te kripto paraların satılmayacağına inandığını anlattı. Zhao, bu endüstrinin gelecek vaat eden projeler, aktif yetenek ve konferanslara katılan kişi sayısının (kendi gibi) bir miktar belirsiz iddiasını desteklemek için güçlü temelleri olduğunu açıkladı.

Her ne kadar kısa vadeli fiyat analizi, özellikle kripto pazarlarının sürekli değişen, dalgalı niteliği göz önüne alındığında, aktif olarak ticaret yapma eğiliminde olmayanlar için garanti altına alınmakla birlikte – burada, bazı piyasanın en önde gelen uzmanları tarafından yayınlanan uzun vadeli tahminler yer alıyor.

Uzun Vadeli Kripto ve Bitcoin Tahminleri

BTC kısa vadede bir yükselişe hazırlanıyor olsa da – nerede olduğunu bilene – bazı analistler 2019’da daha düşük seviyelerin beklenebileceğine inanıyorlar. Princeton’dan mezun ve Kripto merkezli kendi ihtiyati fonunu kuran Murad Mahmudov, BTC’nin 2014 – 2015 ayı sezonundaki seyrini takip etmesi durumunda, varlığın Nisan ayında 1.700 ila 2.200 dolar arasında bir dip bulabileceğini belirtti.

Saygın bir kripto tüccarı olan Moon Overlord, Mahmudov’un düşüncelerini tekrarladı. Takma isim kullanan yorumcu, Bitcoin’in kendisinin önünde başka bir “önemli dezavantaj” olması ve aynı zamanda tarihsel verileri gerekçe göstererek, kısa bir şans olduğunu açıkladı. Eğer önceki eğilimler doğru bir gösterge olduğunu kanıtlarsa, amiral gemisi olan kripto para, diğer bir ralli öncesi 1.700 dolara kadar düşebilir.

Temel bir bakış açısıyla, yorumcular, fiyatlar düşmeye devam etse bile, bu sektördeki gelişmelerin yatırımcıların durgunlaştığı yerlerde oluşacağına inanıyor. Daha spesifik olarak, Dollar Vigilante Jeff Berwick kısa süre önce 2019’un Wall Street’in kriptoya girme yılı olacağına işaret etti. Charlie Shrem ile birlikte yıllardır lider girişimci olan Fred Wilson, dikkate değer, gelecek vaat eden ve potansiyel olarak paradigma değiştiren Blockchain projelerinin 2019’da piyasaya çıkacağına dikkat çekti.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin