ethereum rekora koşuyor
Ethereum rekora koşuyor: Hedef 400 dolar

Blockstream CEO’su Adam Back: “Bitcoin’in 250.000 ila 500.000 dolar arasında bir yere ulaşması mümkün.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain şirketi Blockstream’in kurucu ortağı ve CEO’su Adam Back, Bitcoin yatırımcıları için daha iyi günler olduğuna inanıyor. Back BTC ile altın arasında bir rol değişimi olabileceğini düşündürüyor.

Adam Back, Bitcoin fiyatı için boğaları sahneye davet ediyor

Back, BTC fiyatının önümüzdeki yıllarda 250.000 ila yarım milyon dolar arasında bir yere ulaşmasının “mümkün” olduğunu söylüyor. Bitcoin fiyatı henüz bir dip bulması gibi bir görünüm sunarken, şu anda fiyatı CoinMarketCap’ta 4.500 dolar ve aşırı fiyat koşullarını ihlal eden GTI Global Strength göstergesi gibi teknik sinyaller alıyor.

Back’in bu açıklamaları Çin merkezli kripto para borsası BTCC’nin kurucu ortağı ve aynı zamanda Litecoin’in kurucusu olan Charlie Lee’nin erkek kardeşi Bobby Lee’nin paylaşımına yanıt olarak yapıldı.

Jeff Garzik: “Tartışılmaz bir başarı.”

Bu arada,  muhasebe devi KPMG son zamanlardaki bir raporunda, Bitcoin’in kendisini bir değer ya da nakit olarak kanıtlamadığını ve piyasaya daha fazla kurumsal katılım sağlanana kadar bunun olmayacağını ileri sürüyor. Bitcoin ağının erken geliştiricisi olan Blockchain öncüsü Jeff Garzik ve  diğerleri KPMG ile aynı fikirde değil. Garzik geçtiğimiz günlerde Bloomberg’e şunları söyledi :

Bitcoin, yüksek hacimli ödemeler yönünde gelişmedi. Bu, ilk günlerde düşündüğümüz bir şey: İşletmelerin Bitcoin’i kabul etmesi. Ama değer tarafında, tartışmasız bir başarı örneği.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin