Blockhive airdrop duyurdu.
Blockhive airdrop duyurdu.

Blockhive özel airdrop kampanyası duyuruldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sadece 2.000 kişinin katılım gösterebileceği Blockhive özel airdrop kampanyası duyuruldu.

Bir dizi görevi tamamlayarak 500 ESTY kazanabileceksiniz

Bu kampanyada, üyelerin katılım gösterebileceği bir milyon ESTY tokeni olacak ve bu da Eesti madencilik tesisinin 333 mega hash gücüne denk geliyor.

Airdrop’taki her katılımcı, ESTY tokenlerini madencilik tesisinin gücü ile değiştirerek kendilerini pasif bir gelir elde etmek için mükemmel bir fırsat bulacak ve kendilerine 500 ESTY kazanmak için bir dizi görevi tamamlayabilecekler.

Bu görevler arasında Twitter’ı ziyaret etmek ve YouTube’da video izlemek de bulunuyor.

Resmi airdrop sayfasındaki listelenen görevlerden herhangi birini tamamlamak, ESTY tokenlerinize erişim kilidini açmak için yeterli olacak. Ayrıca, Blockhive ILP’de sadece 1 ETH ile katkıda bulunanların 500 ESTY tokenini ödülünü ikiye katlama fırsatı da var.

Ayrıca kârın yüzde 20’si de geliyor

ESTY tokenlerini ILP’ye katkısını iki katına çıkarmanın yanı sıra, alacaklılar, kredi tutarları için bir faiz ödemesi olarak, Blockhive’ın platformdan yarattığı yıllık faaliyet karının %20’sini alacak.

Blockhive, geçtiğimiz yılın ekim ayında, yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik elde etmek ve akıllı bir şebekeyi kullanmasıyla bilinen PAKRI Bilim ve Sanayi Şehri’nde kripto para madencilik projelerine başladı.

Estonya’da elektrik maliyeti, Avrupa’daki diğer ülkelere göre daha ucuz olduğu için kripto para birimi madenciliği için ideal bir üs haline getiriyor.

Eesty Mining ve Blockhive dijital cüzdanı entegre oluyor

Eesty Mining’in benzersiz özelliklerinden biri de Blockhive’in dijital akıllı cüzdanı olan Eesty ile bütünleşmesi. Kripto para birimlerini her tuttuğunuzda, gönderdiğinizde veya aldığınızda, Blockhive’ın madencilik tesisinden daha fazla karma güç satın almak için kullanabileceğiniz ESTY tokenlerini kazanabilirsiniz.

Bu airdrop kampanyası sadece bazı pasif gelir için fırsat sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Blockhive’in kendi faydalarını sağlayan yenilikçi ILP’sini keşfetme şansı da sunuyor.

cryptodisrupt

OptiToken (OPTI) Lisk sahiplerine bir airdrop sunuyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin