Spencer Bogart: “Bu haberler, boğa piyasasındaki şenlik ateşine atacağımız çıra parçası.”
Spencer Bogart: “Bu haberler, boğa piyasasındaki şenlik ateşine atacağımız çıra parçası.”

BlockchainCapital’in ortağı Spencer Bogart: “Bitcoin fiyatı diplere yakın.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ve Blockchain ile ilgili şirketlere yatırım yapan bir girişim sermayesi şirketi olan BlockchainCapital’in ortağı Spencer Bogart, Bitcoin’in diplere yakın olduğunu söylüyor.

Spencer Bogart: “Bu haberler, boğa piyasasındaki şenlik ateşine atacağımız çıra parçası.”

Bogart, Bitcoin’in en yüksek seviyesinden yüzde 70 aşağıda olması nedeniyle dibe yakın olduğunu ve kripto paraların geriye kalanları için de aynı şeyin söz konusu olduğunu belirtiyor. Bogart, konuya yönelik şunları söylüyor:

Sanırım biraz sürecek ama bu haberlerin her biri bir sonraki boğa piyasasında kripto şenlik ateşine atacağımız çıra parçası.

Bu duygulara sahip olan tek kişi Bogart değil!

Bogart, açıklamalarına piyasaya kurumsal yatırımcıların etkisini vurgulayarak devam ediyor ve şunları söylüyor:

Geçen yılın sonuna doğru boğa piyasası zirvesindeyken kötü haberlerin piyasa üzerinde hiçbir etkisi olmadı. Ve şimdi bunun diğer tarafında TD Ameritrade, Ric Edelman ve Yale ile ilgili inanılmaz haberler var ve fiyat üzerinde neredeyse hiçbir etkileri yok. Bence önemli olan bunların daha fazla kurumsal sermayenin sektöre girmesini sağlayacak olan önemli yapı taşları olması.

Bu duygulara sahip olan tek kişi Bogart değil. Kripto yatırım şirketi Galaxy Capital Management’ın kurucusu Mike Novogratz gibi büyük pazar oyuncuları da aynı düşünceye sahip. Novogratz, dijital para fiyatlarının geçen ay dibe vurduğunu söyledi. Temmuz ayında Güney Kore’deki Beyond Blocks konferansında konuşan Novogratz, kripto sektörüne “önümüzdeki iki üç yıl içinde” girmeyi düşündüğünü de belirtiyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin