Güney Kore Blockchain temeline dayalı bir öneri değerlendirme sistemi oluşuyor
Güney Kore Blockchain temeline dayalı bir öneri değerlendirme sistemi oluşuyor

Blockchain temeline dayalı bir öneri değerlendirme sistemi oluşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore idari bölgesi Blockchain tabanlı teklif değerlendirme sistemi oluşturuyor. 19 Temmuz’da yayınlanan bir hükümet basın açıklamasına göre, Güney Kore’nin Yeongdeungpo-gu bölgesi, idari süreçlerde adalet ve şeffaflığı geliştirmek için Blockchain temeline dayalı bir öneri değerlendirme sistemi oluşturdu.

Blockchain temeline dayalı bir öneri değerlendirme sistemi oluşuyor

Güneybatı Seul’deki bir idari bölge olan Yeongdeungpo-gu, değerlendirme önerisi sürecinin bütünlüğünü, şeffaflığını ve güvenilirliğini geliştirmek için Blockchain alt yapısına  dayalı teklif değerlendirme sistemi ile yeni teknolojiler aracılığıyla akıllı bir yönetim uygulayacak.

Blockchain teknolojisinin benimsenmesi ile idari prosedürler için, gerçek zamanlı sonuçların açıklanması, öneri, inceleme toplantılarının yapılması ve müzakerelerin sonuçlarının yayınlanması dâhil olmak üzere mevcut değerlendirme süreçlerinin iyileştirilmesini amaçlıyor.

Konu ile ilgili basın açıklaması yapıldı

Basın açıklaması, değerlendirme komitesinin sonuçlarının Blockchain’deki kararlarını dijital olarak nasıl imzalayacağını ve değerlendirme sonucunun Yeongdeungpo-gu yönetimi resmi web sitesi ana sayfasında gerçek zamanlı olarak nasıl görüntüleneceğini açıklamaktadır.

Yeongdeungpo-gu ofisinin başkanı Chai Hyunil, basın açıklamasında şöyle dedi:

Dördüncü sanayi devriminin yeni Blockchain teknolojisini kullanarak, şehrin bütünlüğünün ve güvenilirliğinin daha da geliştirilmesini bekliyoruz.

Güney Kore’nin kısa sürede Blockchain cenneti haline gelme ve dördüncü sanayi devrimine liderlik etme niyeti olduğu biliniyor

Güney Kore kanun düzenleyicileri geçtiğimiz hafta, Blockchain işletmelerinin pazara girmesini kolaylaştırmak için yeni yatırım mevzuatını tanıttılar.  Ülke hükümeti ayrıca  ulusal Blockchain endüstrisi için yeni endüstri sınıflandırma standartları üzerinde çalışmaya başladı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Stellar ilk şeriat sertifikalı Blockchain oldu

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin