Şeffaflık sağlamak için Blockchain tabanlı yetenek yarışması yapılacak
Şeffaflık sağlamak için Blockchain tabanlı yetenek yarışması yapılacak

K-Pop star bulmak için Blockchain tabanlı yetenek yarışması yapılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore merkezli bir eğlence sağlayıcısı olan Z-POP Dream Project, bir sonraki K-pop yeteneğini bulmak ve yeni bir eğlence platformu geliştirmek için Blockchain tabanlı yetenek yarışması yapmayı planlıyor. K-pop, Güney Koreli popüler müziğin bir formu.

Şeffaflık sağlamak için Blockchain tabanlı yetenek yarışması yapılacak

Şirketin yaratılmasında kilit rol oynayan CEO Jun Kang, 46 milyar dolarlık küresel müzik sektörüne yeni yetenekleri desteklemek ve keşfetmek için küresel bir eğlence ekosistemi kurmak istiyor. Şirket, Z-POP’un, hayranların ödül törenlerinde ve seçimlerde daha fazla şeffaflıkla seçtikleri yarışmacıya oy vermelerini sağlamak için Ethereum Blockchain’i kullanacağını söyledi. Proje yetenekleri keşfedecek ve geliştirecek. Ayrıca, yetenekleri desteklemek ve yetenekleri küresel yıldızlara dönüştürmek için taraftarları güçlendirecek.

Şirket Kore, Hong Kong, Japonya, Filipinler, Hindistan, Endonezya, Vietnam, Malezya, Tayvan ve Singapur olmak üzere 10 bölgede Z-POP Dream Audition’ı da içeren bir “Yıldız oluşturma” platformu kurmayı planlıyor. Platform ayrıca bir “Yıldız Akademileri” de içerecek. Kang, yeteneklerini sergilemek isteyen sanatçılar için küresel müzik sahnesine erişimin daha mümkün olacağını söyledi.

Yarıma için token çıkarılacak

Proje, web sitesine göre WannaOne, Girls Generation, BTS, Big Bank, 2NE1, Boa, TVXQ, EXO ve PSY gibi global K-pop eylemlerini gerçekleştiren ekipler tarafından yürütülüyor. Bu yıl proje kapsamındaPeople’s Television Network Inc., Filipin Devleti’nin TV yayın istasyonu ve Viva Entertainment Inc. ile ilk ortaklık sağlandı.

Proje, Ekim ayında başlayarak, konser biletleri ve etkinliklere giriş yoluyla gelirleri belirleyecek, küresel bir para kazanma platformu geliştirecek. Altyapıyı desteklemek için ICO teklifini açıkladı. Whitelist token fiyatı 0,08 dolar için 1 ZPOP olacak. 10 milyon dolarlık bir hacim, 100 milyon dolarlık bir sert hacim ve toplam 4 milyar token tedarik olacak.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin