boğa rallisi
Beklenen boğa rallisi başlamadan önce uzmanlar bu coinlere dikkat çekiyor

Beklenen boğa rallisi başlamadan önce uzmanlar bu coinlere dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Boğa rallisi başlamadan ve kripto pazarı yeniden canlanmadan önce, portföylere kripto para eklemek büyük kazanımlar getirebilir.

Piyasada boğa rallisi başlamadan önce hazırlıklı olmak

Kripto piyasasında şu sıralar iki farklı görüş hakim gözüküyor. Bunlardan ilki 2018 sonuna doğru boğa piyasasına geçileceği iyimser bir görüş iken diğer bir kesim ise boğa görünümünün bu yılın sonuna yetişmeyeceğine inanıyor.

Fakat piyasadaki hakim görüş er ya da geç, boğa rallisi olacağı yönünde. Bu yüzden, beklenen yükseliş zamanı için yatırımcıların hazırlanma zamanı gelmiş olabilir. Kripto para uzmanları ise, yatırım portföylerine eklenmesi gereken ve belli bir potansiyel gördükleri kripto paraları zaman zaman açıklıyorlar. Bu içerik, hiçbir şekilde bir yatırım önerisi olmamasına rağmen, aşağıda açıklanan kripto paralar şu anda bir dizi nedenden ötürü en iyi ihtimal olmaya aday coinler olarak gözüküyor.

En güvenli görülen XRP

Dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi özelinde bir dizi gelişmeler ile birlikte ve bazı tartışmalar bulunuyor. Ripple, XRapid, xCurrent, RippleNet ve xVia gibi bazı finansal ürünlere sahip XRP’nin arkasındaki şirket. Ve sürekli olarak bu pazarda ortaklıkları, listeleri ve duyuruları ile karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte, bir dizi davaya da konu olan şirketin bu süreçte küçük zaferler elde ettiğini görüyoruz.

Fiyat söz konusu olduğunda, XRP şu an tüm zamanların en yüksek seviyesi 3.84 dolardan bu yana yüzde 91.27 seviyesinde değer kaybı yaşamış gözüküyor. Dolayısıyla, bu durum XRP fiyat artışı için potansiyel oluştururken o zamandan bu yana dip noktasına ulaşan kripto para için bir satın alma fırsatı bulunuyor. Ayrıca XRP’nin tüm zamanların en yüksek seviyesinden geri geldikten sonra, 1 dolar ile 0.25 dolar arasında bir denge bulduğunu söylemekte fayda var.

xrp

Yüksek potansiyeline inanılan IOTA (MIOTA)

Nesnelerin İnterneti (IoT) pazarının gelecekte hızla büyümesi beklenirken, bu piyasanın gelişmesine paralel olarak IOTA’nın da hızlı büyümesi bekleniyor. Çünkü IOTA otomotiv, enerji, sağlık, akıllı şehir ve müşteri hizmetleri gibi çeşitli sektörlerde çok fazla potansiyele sahip.  IOTA’nın ölçeklenebilirliği yanında Qubic ürünü ve Fujitsu, Bosch, VW, UN (UNOPS), DNB, MOBI, ICT, Taipei, DXC, Schindler Group, Kontakt_io, InnoEnergy gibi şirketler ile ortak çalışmaları bulunuyor.

Kripto para piyasasında şu anda 11. Sırada yer alan IOTA tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 5,69 dolar fiyatından yaklaşık yüzde 87 oranında düşüş gösterdi. 1.9 milyar dolarlık piyasa değeri ile IOTA’nın yatırımcıları için yüksek potansiyele sahip bir kripto olarak duruyor.

iota

Heyecanı devamlı yüksek tutan coin Tron (TRX)

En aktif kripto paralardan biri olan Tron, neredeyse her zaman kripto gündeminde yerini alıyor. CEO’su Justin Sun, kısa bir süre önce ana ağını ve TVM’nin piyasaya sürülmesi ile ilgili gelişmeler hakkında Tron topluluğunu sürekli olarak bilgilendiriyor. BitTorrent’i satın almanın yanı sıra, altcoin düzenli olarak yeni kripto borsalarında listeleniyor. Kripto pazarı, hem olumlu hem de olumsuz haberlerden kolayca etkilenen insanların duygularına bağlı bir sektör. Bu nedenle, piyasadaki heyecanı korumayı başaran Tron, çok fazla coşku yaratmayı başarıyor. Şu anda tüm zamanların en yükseğine göre yüzde 91 oranında düşük fiyata sahip olan Tron kripto paralar listesinde 13. Sırada bulunuyor.

tron

Yüksek performans gösteren Basic Attention token (BAT)

Basic Attention token, tüm zamanların en yüksek değeri olan 0,98 dolar seviyesinden yüzde 70 aralığında düşük olan coinlerden biri.

BAT

Brave hemen hemen 4 milyon aylık aktif kullanıcıya, 21 bin doğrulanmış kanala ve 26 bin yayıncı hesabına ulaşmış durumda. Bu yılsonundaki hedef ise Brave core ve BAT ile 5.5 milyon aktif kullanıcıya ulaşmak.

Bonus: Monero, Stellar, Ethereum Classic

Tüm zamanların en yüksek değerlerinden Monero (XMR) yüzde 75, , Stellar (XLM)% 76 ve Ethereum Classic (ETC)% 70 oranında düşüş gösterdiler. Bu coinler sürekli olarak yukarı yönlü fiyat hareketleri ve gösterdikleri gelişmeler ile gelecekte daha yüksek bir değere sahip olma potansiyeli gösteren diğer coinler olarak da konuşuluyor.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin