Fanfare
Fanfare

Blockchain tabanlı sosyal ticaret platformu Fanfare ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün, son zamanların en dikkat çekici ICO’larından birini inceleyeceğiz: Blockchain teknolojisiyle desteklenen bir sosyal ticaret platformu olan Fanfare.

Fanfare’i böylesine ilginç bir proje yapan şey, Blockchain ve kripto paraların ötesine geçmesi. Birçok ICO sadece teknolojilere ve geleneksel işletmeleri Blockchain işletmelerine nasıl dönüştüreceklerine odaklanıyor. Fanfare ise yeni iş modeliyle sektörde devrim yaratmayı amaçlıyor.

 

Platform nasıl işliyor?

Fanfare, reklamcılıkla alakalı yeni bir influencer ağı değil. Fanfare’in sosyal ticaret platformu herkesin video içerik oluşturucuları olmasını sağlıyor ve markalar bunlara ürün ekleyerek platformlarında bulunan bu videolardan herhangi birini kullanabiliyor.

Bu model, markaların çok daha geniş bir kullanıcı ağı tarafından oluşturulan videolara erişmesini sağlıyor ve iyi videolar oluşturmaları için kullanıcıları ödüllendiriyor. Görüntüleyenler, video alışveriş yoluyla çevrimiçi alışveriş yapmanın yeni yollarını da deneyimleyecek.

Platformun amacı rekabet etmek değil, tamamlayıcı olmak

Sosyal ticaret piyasasının 2021 yılı itibarıyla 165,59 milyar dolarlık bir sektör haline gelmesi bekleniyor.

Fanfare’in vizyonuyla ilgili en güçlü kavramlardan biri, bu platformun mevcut sosyal medya platformları veya e-ticaret devleriyle rekabet etmeyi amaçlamıyor olması. Fanfare’in ekosistemi aslında Amazon, Lazada veya Alibaba gibi devleri tamamlayıcı nitelik taşıyor.

Blockchain devrimci bir teknoloji. Ancak iyi bir teknolojinin onu kullanarak iyi işlere sahip olması gerekiyor. Fanfare, bu teknolojiyi benimsemek için inanılmaz çekici bir iş modeli.

Çok yakında yeni bir video kampanyasıyla kazananlara Decathlon kamp çadırı dağıtacak olan Fanfare’in uygulamasını indirmek için tıklayınız. Token satışına katılmak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Referanslar

Fanfare’in My Beautiful Turkey (Güzel Türkiyem) adlı popüler kampanyalarından biri üç ay önce yayınlandı ve Fanfare’nin Türk topluluğundan toplam 173 video aldı. Hemen hemen her videoda Türkiye’nin en gözde lokasyonları sergilendi. En çok sevilen video, 1.749 TL değerinde bir bir GoPro Hero 5 kazandı.

Konuyla ilgili Medium’da yayımlanan Türkçe makaleyi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fanfare

Web SitesiTwitterTelegramToken Satışı – White PaperLite Paper

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

bahis siteler

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin