blockchain tabanli muzik platformu
Blockchain tabanlı müzik platformu Muzika Ontology ile güçlerini birleştiriyor

Blockchain tabanlı müzik platformu Muzika Ontology ile güçlerini birleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ontology, Blockchain tabanlı müzik platformu Muzika ile birlikte, yüksek performanslı, çoklu zincir yapıda, merkezsiz bir müzik platformu olarak tasarlanan projede birlikte çalışacaklarını açıkladı.

Blockchain tabanlı müzik platformu Muzika müzik dünyasında devrim yapmak istiyor

Ontology, son olarak Medium’da yayınladığı yazıda, Muzika ile işbirliği yapacaklarını resmi olarak duyurdu. Muzika, kendisini web sitesinde “merkezi olmayan Blockchain destekli ekosistem ile dijital müzik dünyasının devrimi ve kurtarıcısı” olarak tanımlıyor.

Şirket, Ontology’nin teknolojisine dayanan yeni bir müzik ekosisteminin inşa edilmesinin yanı sıra dApp’lerin geliştirilmesi konusunda da Muzika ile işbirliği yapacak.

İki proje, müzik endüstrisindeki ortak sorunları azaltmak için merkezi olmayan ve güvenilir bir Blockchain müzik platformu inşa etme konusunda ortak bir fikre sahip. Müzik dünyası ile ilgili bahsedilen sorunlardan bazıları ise aracılar, telif hakları ve belirsiz ekonomik dağılım konularını kapsıyor. İki şirket kurmayı planladıkları müzik platformu ile bu sorunlara çözüm bulunmasını ya da en azından sorunların azaltılmasını hedefliyor.

Muzika iki milyondan fazla kullanıcısını sektöre entegre etmek istiyor

Zaten iki milyondan fazla aktif kullanıcıya ve 150’den fazla ülkedeki 17.000 müzik üreticisine hitap eden Muzika, daha güçlü bir platform oluşturmayı ve hayranlarının “müzik prodüksiyonu, tahsis, tüketim ve kâr dağıtımının bir parçası olmalarına imkân tanımayı” istiyor.

Ontology kurucusu LI Jun, işbirliğinin müzik endüstrisine katma değer katacağına inanıyor:

Blockchain teknolojisi ve Bedava mp3 indir entegrasyonunun gelecek için daha iyi ve daha şeffaf bir ortam yaratacağına inanıyoruz.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin