İki ünlü kripto şirketinden, yeni Bitcoin ödeme çözümü
İki ünlü kripto şirketinden, yeni Bitcoin ödeme çözümü

Bitcoin fonu onaylandı, Kanadalılar artık emeklilik ve vergisiz tasarruf hesapları ile yatırım yapabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SEC, henüz çalışmalarını sürdürürken Kanada’nın ilk ve tek düzenlenmiş Bitcoin fonu onaylandı. Kanada’da emeklilik tasarruf planı ve vergisiz tasarruf hesapları yoluyla birikim yapılabilecek. Fon, akredite yatırımcıların Bitcoin’e yatırım yapmasını sağlıyor ve şu anda çalışıyor.

Kanada’nın ilk ve tek düzenlenmiş Bitcoin fonu, yatırım fonu statüsü kazandı

Kanada, bir Bitcoin Fonu’nu onayladığı ve bunu yatırım fonu güven statüsüyle kabul ettiği için SEC’i geride bıraktı. First Block Capital Inc.’in resmi açıklamada bulundu. Buna göre FBC Bitcoin Trust, akredite yatırımcılar için uygun ilk ve tek düzenlenmiş Bitcoin Trust oldu.

Bu, birim sahiplerinin ünitelerini vergisiz tasarruf hesabı (TFSA) ve kayıtlı emeklilik tasarruf planı (RRSP) gibi kendi hesabına kayıtlı kayıtlı bir hesaba koymalarını sağlar. Bu, FBCBT listesindeki NEO Connect üzerinden satın alınabilir.

Aynı şekilde, ETF’lerin satın alındığı ve satıldığı gibi FBC Bitcoin Trust satın alınarak NEO Connect tarafından itfa edilmektedir. Platform, 30 günlük geri ödeme şartını kaldırdı ve şimdi günlük yerleşimlere olanak sağlıyor.

PM, EMD ve IFM lisanslarına sahip ilk adanmış ve tamamen tescilli kripto ve Blockchain yatırım şirketi olan First Block Capital’in kurucu ortağı ve CEO’su Sean Clark şunları söyledi:

Başlangıçtan beri, First Block Capital, yatırımcılara, Blockchain ve kripto para temelli yatırım araçlarına düzenlenmiştir. Başlıklandırılmış ve denetlenebilir riskler sağlamayı taahhüt etmiştir. Ekibimiz, pazar lideri konumumuzu koruyor. Bu açıdan son derece gurur duyuyoruz. Kripto evrenine adanmış bir yatırım ürünleri filosu oluşturma vizyonumuzu sürdürmeye devam edeceğiz.

 

coinpage

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin