Blockchain Survival 19 Ekim'de başlıyor
Blockchain Survival 19 Ekim'de başlıyor

Blockchain Survival yakında çıkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Televizyonlar yayınlanan yetenek yarışmalarını izlemişsinizdir, çoğu zaman tipik (kötü) şarkı söyleme ve (vasat) yeteneklere odaklanıyor. Fakat bu yeni yayınlanacak yetenek yarışması, Blockchain Survival konsepti ile Blockchain teknolojisi üzerine odaklanacak.

Blockchain Survival 19 Ekim’de başlıyor

Asya ekonomisi üzerine olan Blockchain Survival projesi Dubbed Blockbattle adıyla 19 Ekim’de yayınlanacak. Bir sonraki Satoshi Nakamoto’yu bulmak amacıyla birbirine karşı çok sayıda Blockchain geliştirme takımı kurulacak. Program formatı bir gerçeklik gösterisi üzerine olacak. Kazanan, uzman akıl hocalığı programının yanı sıra küresel yatırım fonları tarafından finanse edilme fırsatını yakalayacak. Ayrıca birinci olan takım 1 milyon Avro’luk (89,748 ABD Doları) büyük ödülü kazanacak.

Yarışmada gerçek zamanlı oylama yapılacak

Juri üyeleri, Kore Üniversitesi üyeleriyle birlikte Kore Blockchain Endüstri Derneği profesyonellerini içerecek. Üyeler arasında ayrıca simyacı Damian Williams ve herkesin favorisi Bitcoin Cash savunucusu Roger Ver de yer alıyor.

Gösteri Çin, Avustralya, Tayland, Malezya, Tayvan, Singapur, Vietnam ve Hong Kong’da yayın yapan Asya Ekonomi TV’de yayınlanacak. Farklı bir ülkede izlemek isteyenler için, Youtube kanalı olan “Coincast” da canlı olarak verilecek. Ayrıca izleyiciler, en sevdikleri proje için gerçek zamanlı olarak oylama yapabilecekler.

News.bitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin