Blockchain’in ilerlemesinin yolu öz düzenleme olarak gözüküyor
Blockchain’in ilerlemesinin yolu öz düzenleme olarak gözüküyor

Blockchain ilerlemesinin yolu öz düzenleme

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektöründeki İsviçreli yöneticilere göre Blockchain’in ilerlemesinin yolu öz düzenleme olarak gözüküyor.

Kripto Vadisi Kurumu‘ndan (CVA) bir idareci, Blockchain topluluğu için endüstrinin büyümesini hızlandırmak amacıyla öz düzenlemeyi benimsemenin önemli olduğunu söylüyor.

İsviçre merkezli Köripto Vadisi Kurumu’nun (CVA) Zug’daki idarecisi Cecilia Mueller Chen’e göre, öz düzenleme, Blockchain endüstrisi için ilerlemenin ve tüm paydaşların çıkarlarını korurken teknolojinin benimsenmesini hızlandırmanın yoludur.

Kripto Vadisi, FINMA tarafından öz düzenleme kurumu olarak belirleniyor

Filipinler’in Makati şehrinde Filipin Dijital Ticaret ve Merkezi Olmayan Sanayi Derneği’nin (PADCDI) üçüncü genel kurul toplantısında Chen, Kripto Vadisi’nin, Zug’de faaliyet gösteren şirketlerin ve vakıfların kripto para odaklı bir kümelenme deneyimi üzerinde duruyor. Kripto Vadisi, İsviçreli mali piyasa denetim otoritesi FINMA tarafından öz düzenleyici kuruluş (SRO) olarak belirlenmiştir.

Chen, Blockchain uzmanları ve meraklı katılımcılar için konuşuyor:

Öz düzenleme, ilerleme için bir yoldur çünkü hükümet düzenleyicilerinin bir dizi kural ortaya koymasını beklemekten daha hızlıdır ve bir dizi kural oluşturmak Blockchain evreninin büyümesini engelleyebilir.

Chen, öz düzenleyici kuruluşun (SRO), tüm aktörlerin yatırımcıların ve tüketicilerin çıkarlarını korumak için uygun şekilde davrandığından emin olmaları gerektiğini belirirken, öz düzenleyici kuruluş (SRO) olmanın büyük sorumluluk gerektirdiğini vurguluyor.

Bu nedenle FINMA, CVA’nın Zug şehrindeki Kripto Vadisi’ni küresel bir Blockchain merkezine dönüştüren bağımsız politikalar oluşturmasına izin veriyor. Blockchain’in yanı sıra Zug, konumu ve iş yapma kolaylığı nedeniyle de hedge fonları için bir cennet haline geliyor.

Chen’in açıkladığı gibi, kendisini bir SRO olarak konumladırmak isteyen Blockchain topluluğu, güçlü bir itibar oluşturmak ve kalıcı değer yaratmak için bir davranış kuralları taslağı hazırlamak zorunda kalıyor.

Chen, sözlerini şöyle sürdürüyor:

Önemli olan, grubun ve topluluğun itibarını koruyorsunuz ve örgütün hiçbir üyesi yasa dışı etkinliklere karışmıyor. Yine de, SRO oluşumun işe yaradığını ve yanlış davrananların grubun bir parçası olmadığını kanıtlıyor.

PADCDI’nin ilk genel kurulu, Mayıs ayında bir SRO yaratılmasının önünü açtı. Hedeflerinden biri, Filipinler’de Blockchain’in benimsenmesini teşvik edecek ve yatırımcıları çekecek kurallar veya politikalar hazırlamak için hükümetle işbirliği yapmaktır.

cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin