Blockchain hukuk ekibini büyütüyor - Kripto Para Haber
Blockchain hukuk ekibini büyütüyor - Kripto Para Haber

Blockchain hukuk ekibini büyütüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz gün yapılan açıklamaya göre kripto cüzdan sağlayıcısı Blockchain hukuk ekibini büyütmek için eski bir banka yöneticisini işe aldı.

Blockchain, Perşembe günü yaptığı duyuruda, Noble Bank’ın eski baş uyum sorumlusu olan Ben Melnicki’nin Lüksemburg merkezli firmada küresel düzenleme danışmanlığı görevini üstlendiğini duyurdu.

Blockchain hukuk ekibine yeni yatırımlar yapıyor

Yeni görevinde Melnicki, Blockchain başkanı ve baş hukuk sorumlusu Marco Santori’ye dünyanın dört bir yanındaki farklı yargı bölgelerindeki kripto para birimi alanları için “light-touch” düzenlemeler hakkında çalışacak.

Melnicki şöyle söyledi.

Ekosistemimizin geleceğini şekillendirmek için organizasyonumuz, müşterilerimiz ve sanal para ekosistemi adına Marco Santori ile yakın bir şekilde çalışacağım.

Melnicki özellikle, eşler arası işlemleri kolaylaştırmak ve kripto paranın sağladığı diğer faydalar sayesinde bireylerin finansal özgürlüklerini güvence altına almalarına yardım etmek için çalışmaktan büyük heyecan duyduğunu belirtti.

Melnicki Blockchain’in, 2013 yılından beri politika yapıcılar ve düzenleyiciler tarafından tartışılmasına rağmen “bugün çok farklı konularla ilgili” olduğu söyledi.

Ancak Melcinki, politika yapıcıların “dünyayı birlikte çalışma şeklini giderek daha fazla değiştiren” teknolojiyi öğrenmek için daha fazla çaba sarf etmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi:

Bunu yapmanın en iyi yolu, hükümetler tarafından açık, izinsiz kâğıtlara sahip katılımın vurgulanmasıdır. Bu, etkili yeni mevzuatın en iyi yolu.

Melnicki ekledi:

Şu andaki birincil ürün, müşterilere “kendi bankanız olmak” için finansal bir gelecek ve bağımsızlık sağlamak üzere bir gözetimsiz cüzdan sunmak. Bence bu çok heyecan verici.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin