blockchain for europe
Blockchain devleri “ Blockchain for Europe “ birliğini kurdu

Blockchain devleri Avrupa’da düzenlemeleri hızlandırmak için “Blockchain for Europe“ birliğini kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dört lider küresel Blockchain şirketi, Avrupa düzeyinde Blockchain endüstrisi için beraber hareket etme adına ilk somut adımı attıklarını açıkladılar. “Blockchain for Europe” birliği, Avrupa Birliği’nde kripto dostu düzenleme lehine lobi yapmak için konuyla ilgili bölünmüş politika tartışmasını ele almayı amaçlıyor.

“Blockchain for Europe” Blockchain ve kripto paralar konusunda Avrupa Politikasını etkilemek istiyor

Yeni lobi EMURGO/Cardano, Fetch.AI, NEM ve Ripple tarafından kuruldu. Kamuoyuna duyurusundan önce birlik, Avrupa Parlamentosu’nun en büyük dört grubuyla birlikte 27 Kasım’da Blockchain for Europe Summit etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Zirve, hükümet, sağlık, ticaret, kimlik, ulaşım, finansal piyasa altyapısı ve kripto paraların kullanım durumlarını tartışmak üzere Blockchain endüstri liderleri, düzenleyiciler, politika belirleyiciler, ilgili sektör oyuncuları, akademisyenler ve diğer paydaşları bir araya getirdi.

Blockchain dernekleri bu yolda başarılı olursa, Avrupa Birliği, Blockchain teknolojisinde küresel gündemi şekillendiren akıllı yönetmelikler kullanarak küresel anlamda öncü bir birlik haline gelebilir. Ripple, San Francisco merkezli bir teknoloji şirketi ancak Avrupa, onlar için Blockchain ürünleri için dikkate değer bir pazar. Düzenleyici İlişkileri, Avrupa Başkanı Dan Morgan, Birlik kurmanın, bölgedeki politikayı etkilemek için stratejik bir hareket olduğunu düşünüyor:

Ripple, “Blockchain for Europe“nin kurucu üyesi olmaktan gayet mutlu.Bu, hem dijital varlıkların hem de Blockchain teknolojisinin faydalarını yakalamak için doğru düzenleyici çerçeveyi geliştirmeye çalıştıklarından, Avrupa’da politika yapıcılar için kritik bir dönem.

NEM Vakfı’nın kurucularından Kristof Van de Reck, özellikle teknolojinin açık ve merkezi olmayan uygulamasına gelince, tarafsız bilgi eksikliğine işaret ediyor:

İşlerinin merkezinde Blockchain’e sahip farklı paydaşlarla güçlerini birleştirerek, belirli kuruluşların veya hissedarların gündemine uygun olmayan anlayışlar sağlamayı amaçlıyoruz.

Fetch.AI, Cambridge, İngiltere’de bulunan yeni bir istihbarat protokolü. Takım otonom olarak değeri değiştirmek için Özerk Ekonomik Aracılar geliştiriyor. Kurucu ve Baş Teknoloji Sorumlusu Toby Simpson, yarının teknolojilerinin “çok fazla insanın” hayatını değiştireceğini vurguluyor:

Bu, birçok insanın yaşamını olumlu yönde değiştirecek bir alanda Avrupa politikasını yönlendirmek için olağanüstü bir fırsat. Makine öğrenimi, AI (yapay zekâ)  ve merkezi olmayan defterler gibi teknolojilerin bir araya gelmesi, teknolojinin hepimizin yararına daha etkili bir şekilde çalıştığı bir dünya için fırsat sunuyor.

EMURGO Cardano’nun küresel adaptasyonunu Avrupa’dan başlatmak istiyor

Cardano’yu geliştiren İngiltere merkezli bir şirket olan EMURGO, Cardano’yu küresel çapta genişletmeye yardım etmek için birliğin kurucu ortakları arasında yer aldı. Genel Müdür Yardımcısı Manmeet Singh konu ile ilgili şunları söyledi:

EMURGO’nun küresel olarak Cardano’yu benimsemesini sağlama misyonu kapsamında, Blockchain teknolojisinin küresel olarak gelişmesini sağlayacak kurallar ve düzenlemelerin hazırlanmasında Avrupa kurumları ile çalışmaya çok hevesliyiz. Böylece üçüncü nesil Blockchain’imiz Cardano’nun etkisini genişleteceğiz. Ve bu genişleme AB yönetimi önderliğinde gerçekleşecek.

“Blockchain for Europe“ , Blockchain ve kripto para düzenlemesinin oluşturulmasını etkili bir rol oynamak için kurulurken, bölge şimdilerde ABD ve Asya’yı ICO’lar konusunda aşarak dünyanın en kripto dostu yargı alanlarını içeriyor.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin