HashFlare faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı.
HashFlare faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı.

Bulut madencilik platformu HashFlare, faaliyetlerini sonlandırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bulut kripto para madencilik hizmeti HashFlare, dün yaptığı açıklamada madencilik hizmetlerini durdurduğunu ve mevcut SHA-256 sözleşmelerindeki donanımı kapattığını açıkladı.

Bir bulut kripto para madencilik platformu olan HashFlare, 2013 yılında kurulmuştu.

Bulut madenciliği nedir?

Bulut madenciliği, bir kullanıcının bir madencilik hizmet sağlayıcısı tarafından barındırılan ve sahip olunan donanımın madencilik gücünün bir kısmını satın aldığı bir sistem.

Servis sağlayıcı donanımı yapılandırır, çalışma süresini korur ve en verimli ve güvenilir havuzları seçer.

HashFlare üst üste 28 gün zarar etti: Daha fazla dayanamadı

Madencilik hizmetini durdurma kararının, şirketin piyasadaki dalgalanmalar nedeniyle kâr etmesine yönelik zorlukların sonucu olduğu bildiriliyor.

HashFlare’in açıklamasına göre, bir aydan uzun bir süredir, sözleşme ödemelerinin tutarı hizmet ücretlerinden daha düşüktü ve sonuçta kullanıcı bakiyeleri ile başa çıkılamıyordu. 18 Temmuz itibarıyla, ödemeler üst üste 28. gün bakım maliyetlerinden daha düşüktü.

“Her şeyi denedik.”

Şirketin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Ortaya çıkan problemi çözmek için her türlü çabayı sarf ettik. Bakım ve elektrik ile ilgili masrafları azaltmamıza olanak tanıyacak çeşitli teknik çözümler düşündük. BTC madenciliği kârlı olmaya devam ettiğinden, 18 Temmuz 2018 tarihinde, SHA ekipmanlarını devre dışı bırakmaya başlamak zorunda olduğumuzu ve bugün, 20 Temmuz 2018 tarihinde, aktif SHA-256 sözleşmeleri için madencilik hizmetini saklı tuttuğumuzu bildiririz.

HashFlare dün yaptığı açıklamada, kullanıcıların Know-Your-Customer (KYC) ve Anti Kara Para Aklama (AML) standartlarına uyum sağlamak için kimlik doğrulama sürecinden geçmeleri gerektiğini duyurdu. Ayrıca doğrulanmış kullanıcıların günlük ve aylık çekilme limitlerinin artmasını sağlayacağı iddia ediliyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Fortune’un 40 under 40 listesine kripto sektöründen isimler damga vurdu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin