blackrock
BlackRock, Dünyanın en büyük varlık yöneticisi gözünü Bitcoin’e dikti

BlackRock, Dünyanın en büyük varlık yöneticisi gözünü Bitcoin’e dikti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün, dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock CIO’su, CNBC’ye verdiği demeçte Bitcoin’e hayran olduğunu ve kripto paraların kalıcı olduğunu söyledi. Bu açıklama Bitcoin meraklıları son derece heyecan vericiydi.

Son zamanlarda Bitcoin, dün 1000 dolarlık ani bir çöküş yaşadıktan sonra tekrar 18.000 doların üzerine çıkmayı başardı. Bu da gerçek bir değer deposu varlığı olma iddiasını pekiştirdi. SoftBank, CitiBank veya JP Morgan, Bitcoin’in şu anda değerinin altında olduğuna ve dijital altın olma potansiyeline inanıyor. Bu arada Wikipedia’ya göre BlackRock, yönetilen 7,3 Trilyon dolarlık varlıkla dünyanın en büyük varlık yönetimi şirketi.

BlackRock CIO’su: “Bitcoin Altından Daha İşlevsel”

BlackRock’ın Sabit Gelir CIO’su Rick Rieder, Cuma günü CNBC ile yaptığı röportajda, ibrenin bitcoin’e doğru ilerlediğini öne sürdü. Bitcoin’in bir değer deposu olarak daha esnek ve kullanışlı olduğunu ve altını gerçek bir değer deposu varlığı olarak sınıflandırma potansiyeline sahip olduğunu açıkladı.

https://twitter.com/APompliano/status/1329774212018475010

Bence Bitcoin, portföyümde olmasa da kalıcı bir varlıktır. Gelecekte altının yerini alacak dayanıklı bir mekanizma olduğuna inanıyorum. Çünkü altının yerini alacak teknolojik üstünlüğe sahip.

Bitcoin Son 3 yılın en yüksek değerine ulaştı

Koronavirüs salgınının başlangıcında, bitcoin’in fiyatı geleneksel borsa ile birlikte düşerken, altın yeni ATH’ye dokundu ve mali açıdan sıkıntılı zamanlara karşı bir önlem olma iddiasını ilerletti. Bununla birlikte, o zamandan beri altın fiyatında sürekli bir düşüş görülürken, BTC bugün son üç yılın yüksek değerine ulaşmayı başardı.

Bitcoin’i açıkça destekleyen ana akım finans şirketleriyle birlikte artan sayıda kurumsal ilgi, dünyanın bitcoin için hazır olduğunun açık bir işareti gibi görünüyor.  Ayrıca 2017’den farklı olarak fiyat artışı, spekülatif bir yükseliş gibi durmuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Windows 8.1 Pro Satın Al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin