Bitwise CEO'su: “Kripto paralar balon değil.”

Bitwise CEO’su: “Ayı piyasası yeni yatırımcılar için yol açıyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ayı piyasası, son birkaç haftadır Bitcoin’i ve endüstrideki diğer birçok kripto parayı aşağı çekiyor. Bitwise CEO’su Hunter Horsley, yatırımcılara şu andaki çöküşle birlikte yaşananları yorumladı. Horsley, Bitcoin’in çöküşünün yükselişin nihai sebebi olduğunu belirterek, bunun yeni yatırımcıların gelmesi için bir yol açma yöntemi olduğunu söyledi. Bu durum Bitcoin’in yükselmesine odaklanmış olan ekosistemin hala geliştiğini gösteriyor.

Bitwise CEO’su: “Kripto paralar balon değil.”

Bitwise CEO’su Hunter Horsley, konuya yönelik şu yorumu yapıyor:

Bitcoin’in başlangıcından beri kripto para piyasasına bakarsanız, kripto para birimi balon değil. On yıllık tarihte, piyasa S&P pazarından bile önemli ölçüde daha az düştü.

Bitwise CEO’suna göre, kripto varlıkları, kamu sermayesine benzer bir şekilde ticaret yapıyor. Ancak her şeyden çok bir fenomene benzemiyor. Horsley ayrıca, yatırımcıları sektörde tutma konusundaki meselenin Bitwise için karmaşık olduğunu, çünkü hem kripto fonları hem de beta ürünlerinin sunulduğunu ekliyor.

Bitwise CEO'su: “Kripto paralar balon değil.”

“Yatırımcı demografisi, yatırımcıların türünün değiştiğini gösteriyor.”

Horsley, şu anda sahip oldukları müşterilerin yaklaşık yüzde 20’sinin yeni yatırımcıların sektöre katılması ile geldiğini vurguluyor. Bitwise CEO’su açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Birçok insan tüm yıl boyunca yatırımcı sayısı arttığı için piyasayı ayı piyasası olarak görüyor. Yatırımcı demografisi aynı zamanda yatırımcıların türünün de değiştiğini gösteriyor.

Bitwise iki yeni fon başlattı

Daha önce sektöre giriş yapmış olan yatırımcılar, varlıkların büyük bir kısmına sahip. Ancak yeni girişler şimdi profesyonel yatırımcılarla geliyor. Geçtiğimiz hafta, Bitwise’ın piyasaya sürdüğü iki yeni varlık fonu bulunuyor: Bitwise Bitcoin Fund ve Bitwise Ethereum Fund. Şirket konu hakkında şu açıklamayı yapıyor:

Yeni ürün lansmanları, gelen müşteri faizi ve mevcut seçeneklerle yatırımcı memnuniyetsizliğinden kaynaklanıyordu. Yatırımcıların birçoğu primleri taşıyor, çıkış ücreti alıyor, belirtilen yönetim ücreti dışındaki fonlara ödeme yapıyor ve masrafları karşılıyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin